veritas Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Witam. Poszukuje routera do Neostrady do ktorego można podpiąć dysk twardy i równoczesne ściąganie plików z netu przy wyłączonym pc. Asus miał coś w swojej ofercie niestety nie słyszałem pochlebnych opinii na wbudowanej usłudze Download Master w modemach asusa. Czy jest coś jego alternatywą? Zależy mi na routerze do którego mogę podpiąć dysk i ściągać pliki z torrentów przy wyłączonym komputerze. Z tego co sie orientuje umożliwia to usługa Download Master, może są jakieś inne alternatywy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Nie jest to odpowiedź na temat. Możesz też rozważyć komputer na takiej płycie. Komputer pobiera w idle 11W. cpu load 100% 16W. Jest małe, ma zintegrowany zasilacz, płytkę zasilasz napięciem 12V. Możesz dodać wifi na mini pci-e. Może wyjdzie drożej niż router z opisywaną funkcją. Jednak dużo większe możliwości. Można go używać komunikatorów / filmów / muzyki / www / edytorów tekstu itd. Da się to zmieścić w troszkę większej obudowie z "dużym komputerem", osobnej małej obudowie. Tu mała zgrabna obudowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...