Skocz do zawartości
Polaros

Dlaczego warto kupic nowego nforca :D ( duzy obrazek )

Rekomendowane odpowiedzi

LOL, zobaczcie na zakres napiecia dla proca -> 1.100V do 1.1000V  :lol:

To se można poustawiać... no no :lol: 8O Z takimi opcjami regulacji napięcia - faktycznie warto to kupić :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polar, rozmawialiśmy niedawno o Asusie a u ciebie w podpisie już Abit?? :?  Jak w porównaniu z Asusem, sam się zastanawiam (może Asus rev 2.0?)

IVO

Porownanie jest takie ze Abit dzialal dwa dni i sie spalil ( SB mial jakies 80 C). Czekam na wyrok z serwisu Abita czy dostane nowa plyte czy powiedzia ze to moja wina ( ciekaw jestem w jaki sposob mogla to byc moja wina :cry: )

W porownaniu z Asusem ( moim starym rev 1.04) Abit wygrywa tylko w dwoch rzeczach O/C oraz wyjsciu optycznym.

Wykonanie i rozplanowanie mobo znacznie odstaje od Asusa, bios i sposob jego zapisywania to moim zdaniem jedna wielka porazka.

Jezeli nie masz zamiaru naprawde zylowac proca zostan przy Asusie z ew. Vdd modem.

Ja po moich nieszczesnych przejsciach zaczynam powoli zalowac ze wymienilem mobo :( .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL, zobaczcie na zakres napiecia dla proca -> 1.100V do 1.1000V  :lol:

To se można poustawiać... no no :lol: 8O Z takimi opcjami regulacji napięcia - faktycznie warto to kupić :lol:

Ooohohoho to jest dobre! :D :lol:

Swoją drogą niedługo ma BIOS zostać zastąpiony nowy systemem kontroli - EFI. Wszystko będzie można kontrolować z poziomu OS'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...