SteelSeries Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Witam. Mam możliwość kupienia jednego z dwóch monitorów i nie wiem który mam wybrać :( Proszę o waszą pomoc. 1. Samsung t190 pełna specyfikacja 2. Philips 190C1 pełna specyfikacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam. Mam możliwość kupienia jednego z dwóch monitorów i nie wiem który mam wybrać :( Proszę o waszą pomoc. monitor dla Ciebie ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteelSeries Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ale co takie malutkie? :razz: Czy cena jest odgórnym ograniczeniem, bo taki monitorek nie wykorzysta potencjału Twojego konfigu. Imo coś w okolicach 22" byłoby ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Tak. za niewiele więcej kupisz 22" albo nawet 24", zawsze zastanawiało mnie skąd takie pomysły: budować zestaw z podzespołów za grube setki złotych a do tego wyświetlacz najmniejszy najtańszy z możliwych :blink: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteelSeries Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Cały czas siedzę przy 19" Benq, fakt faktem, że to szrot z 12ms i chce zmienić na coś lepszego 19". Byłem u koleżki ma 22" jak dla Mnie za duży :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 teraz tak mówisz - po miesiącu będziesz chciał większy...jak grosze dopłacasz do wiekszego to się nawet nad mniejszym nie zastanawiaj bo to głupota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...