Oniryczny Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 (edytowane) Witam! Na moim dysku ST3160815AS HD Tune pokazuje na żółto pozycje Reallocated sector count (1) oraz pozycję Spin tetry count (0) a Victoria pokazuje że jest okej. Skąd mam więc wiedzieć czy ten dysk jest sprawny i jak bardzo sprawny? Edytowane 21 Grudnia 2009 przez Oniryczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Moza powiedziec ze masz "bada" tyle ze niewodocznego bo usunietego z listy sektorów używanych i zastapiony zapasowym sprawnym. Dysk dalej jest w bardzo dobrym stanie. I nie ma się czym przejmować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Przeczytaj ten temat i wszystko będzie jasne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oniryczny Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 no i widać jak ja mało wiem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...