Adam78 Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 taki certyfikat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 A co to daje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 A co to daje?Zaświadzczenie że umiesz zarządzać siecią :D . W ostatnim numerze chipa też chyba o tym pisali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Napewno muszę to mieć żeby siedzieć tu na Forum :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Tu jest ten artykuł: http://www.chip.pl/arts/n/article_23149.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 jeszcze nie mam bo jestem w trakcie "nauki" ... za 2 miesiace takowy certyfikat bede mial... a daje on sporo.. wiekszosc firm ktore zajmuja sie "sieciowaniem" z takim papierem masz o wiele wieksze szanse na prace... a najlepiej to miec mastera Cisco.. praca od reki i gdzie tylko chcesz (tpsa, telia, IPpartners itd...) tylko cena zabija.. no chyba ze po CCNA'eju znajdziesz robote w ww firmach i skieruja cie na szkolenie na ich koszt (podpisujesz cyrograf ze prze min 5 lat bedziesz u nich pracowal itd..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 jeszcze nie mam bo jestem w trakcie "nauki" ... za 2 miesiace takowy certyfikat bede mial... a daje on sporo.. wiekszosc firm ktore zajmuja sie "sieciowaniem" z takim papierem masz o wiele wieksze szanse na prace... a najlepiej to miec mastera Cisco.. praca od reki i gdzie tylko chcesz (tpsa, telia, IPpartners itd...) tylko cena zabija.. no chyba ze po CCNA'eju znajdziesz robote w ww firmach i skieruja cie na szkolenie na ich koszt (podpisujesz cyrograf ze prze min 5 lat bedziesz u nich pracowal itd..)no ja jesze później... a już mam z nim problemy :cry: . Mastera zdaje się w Brukseli i wiekszość oblewa (jak swojego czasu na prawko w Polsce, choć z innych powodów :wink: ) ale chciało by się taki mieć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 No, ja za dwa tygodnie koncze... "Tylko" jeszcze TCS, egzaminy teoretyczne i praktyczne i skoncze Akademie CISCO: potem na egzamin. Dysponuje ciekawymi informacjami na egzamin, wiec zainteresowanych prosze o kontakt: scream@poczta.fm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Czy potrzeba jakieś papiery żeby zacząć naukę w takiej akademii. Czy przychodzę płacę uczę się i zdaję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Czy potrzeba jakieś papiery żeby zacząć naukę w takiej akademii. Czy przychodzę płacę uczę się i zdaję.mniej więcej tak jak wyżej napisałwś. Zakładając że Masz pewne pojęcie o kompach i przyzwoitą znajomość języka Shakespeare'a. Bo materiały i egzamin są w tylko językach obcych :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 ja znam osobe, ktoora ma wszystkie majkrosofty, te cisco, o ktoorym jest w topiq, ale nie wiem, czy ma ten professional, czy siakos tak, a tak btw, to ma od [censored] certyfikatoow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Pojęcie o kompach to jakie takie mam ale słoabo z programowaniem. Mam jeszcze jedno pytanie czy tam trzeba ryć, czy uczyć się tak jak wchodzi i czy jest taka akademia w Trójmieście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Pojęcie o kompach to jakie takie mam ale słoabo z programowaniem. Mam jeszcze jedno pytanie czy tam trzeba ryć, czy uczyć się tak jak wchodzi i czy jest taka akademia w Trójmieście. jak dobrze czytasz i rozumiesz co czytasz po angielsku a takze masz checi i jako takie pojecie o sieciach komputerowych to kurs wcale nie jest taki trudny... standardowo rozpisany jest na 4 semestry (2 lata).. ale sa przyspieszone (taki jaki ja robie) ze cale 4 semestry robi sie w ~6 miesiecy... mozna przezyc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Przyznam się bez bicia- został mi jeszcze 1 rok tego Cisco 8) MOże się papierek przydać do czegoś.....ale i tak studia są najważniejsze...dlatego mam od roku zapierd......że aż mnie trzęsie :? Ale jeszcze rok.....zostanie mi tylko studiowanie informatyki....uffff :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 No ja 2 semestry zrobiłem w ciagu jednego- od marca tego roku siedzę w tym Cisco 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...