Włodi Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zastanawiam się czy brać mysz+klawiaturę w zestawie, czy osobno? Wydaję mi się, że te myszki w zestawach są nie najlepszej jakości. Jeśli chodzi o klawiaturę to ma mieć ciche klawisze, ma być czarna i mieć prosty prostokątny ształt. Myszka powinna być dokładna, nie mieć opóźnień, mieć ładny kształt i być koloru czarnego. Wszystko ma być na kablu i w rozsądnej cenie. Z góry dzięki za odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Costner Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Przeważnie klawiatura+mysz w zestawie są bezprzewodowe. Ile pieniędzy masz do wydania? Chcesz z droższych czy nie? Klawkę taką Logitech UltraX Premium Black Edition Keyb i myszkę Logitech RX1000 Laser Mouse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Costner, nawet niezła ta Twoja propozycja. Klaiwiature bym jednak wolał nie na laptopowych klawiszach lecz na zwykłych lecz cichych. Jeśli chodzi o myszy logitecha to boję się już ich brać. Miałem mysz tej firmy (bezprzewodowa i z laserem za ponad 200zł) i zawiodłem się na całej linii. Moim marzeniem jest jakas mysz+klawiatura razera ale na nią mnie nie stać. Czekam na dalsze Wasze propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...