Włodi Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Szukam jakiegoś prostego sposobu na nałożenie hasła na dany folder ale tak, żeby po wpisaniu go można było swobodnie korzystać z jego zawartości. Najlepiej gdyby dało się coś takiego zrobić w windowsie (mam vistę) albo jakimś małym programikiem, który nie będzie spowalniał systemu. Doradzcie coś Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 http://forum.purepc.pl/Oprogramowanie-f3/P...ia-t314402.html http://forum.purepc.pl/Oprogramowanie-f3/T...cz-t312329.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Czy ten True Crypt ma opcję zabezpieczenia pojedynczego folderu? Zna ktoś odpowiedź na moje pytanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Nie wiem, nie używałem. A czy tak ciężko poszukać odpowiedzi w opisie programu w Sieci, tudzież na stronie producenta? Że o instalacji programu i sprawdzeniu na własnej skórze lub w pomocy, już nie wspomnę. Przez te 6 dni zrobił byś to ze 400 razy... truecrypt opis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Czytałem opis i instalowałem ten programik. Niestety nie znalazłem tam opcji zabezpieczenia pojedynczego folderu a jedynie całych partycjii itp. Macie jakieś inne pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Niby oczywiste, ale najwyraźniej nie sprawdzałeś.. jak zabezpieczyć folder hasłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 (edytowane) Programy działające na rzeczywistych folderach są proste do ominięcia. Dlatego oprogramowanie które naprawde działa albo szyfruje całe dyski albo tworzy kontenery montowane jako dyski jak np truecrypt. Edytowane 29 Grudnia 2009 przez SGJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...