stiliKKS Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 (edytowane) Mam do was wielką prośbę moglibyście złożyc mi nowy komputer za około 1300(max 1350zł) do gier ze sklepu morele.net? To dla mnie bardzo ważne. Komputer ten ma sł€żyć głównie do grania i oglądania filmów oraz surfowania po necie. Chciałbym na nim pograć w takie gry jak Arcania czy PES 2010 w przyzwoitych roździelczościach co najmniej na średnich detalach. Ma byc to sama "skrzynka" bez nagrywarki i monitora. Monitor mam stary ale za około rok go zmieniam, a naped kupie w wakacje. Chciałbym abyście uwzgladnli ten procek http://www.morele.net/procesor-amd-x3-athl...wfgibox-263223/ - tylko napiszcie czy warto go kupić i czy jest lepszy od Athlon x2 x250? Chciałbym aby obudowa była dość duza i tania. Serdecznie dziękuje i pozdrawiam. To dla mnie bardzo ważne. Edytowane 22 Grudnia 2009 przez stiliKKS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zajrzyj do gotowych zestawów - masz tam coś za 1300zł. Usuwasz z niego nagrywarkę i, jeśli możesz, dokładasz ~100zł do hd4770. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiliKKS Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 A GeForce 9800GT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Polecam przejrzeć artykuł http://www.pcgameshardware.com/aid,682726/...800-GT/Reviews/ W więksozści testów hd4770 bije na głowę tego 9800gt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrwhoope Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 nie no z tym "bije na głowę" to trochę przesadzasz :D, jest co najwyżej nieco lepszy w stosunku cena/jakość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oniryczny Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 W więksozści testów hd4770 bije na głowę tego 9800gt.Polecam Sapphire HD4730 jest porządna i tania jak na swoje zalety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...