Memphis Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Witam Wszyskich ! Muszę się komuś pochwalić, więc wy będziecie ofiarami. Udało mi się podkręcić mojego Celka2 633, na 1GHZ !!! Marzenie o gigahercach się ziściło !!! Zaraz go potestuję, a potem więcej napiszę. NAraqzie działa stabilnie :twisted: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Witam Wszyskich ! Muszę się komuś pochwalić, więc wy będziecie ofiarami. Udało mi się podkręcić mojego Celka2 633, na 1GHZ !!! Marzenie o gigahercach się ziściło !!! Zaraz go potestuję, a potem więcej napiszę. NAraqzie działa stabilnie :twisted: . Gratuluje i witam w krainie GIGAHERC :) A niektorym nawet sie nie udaje z Durona 700 wycisnac tauzena, hehe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Witam Wszyskich ! Muszę się komuś pochwalić, więc wy będziecie ofiarami. Udało mi się podkręcić mojego Celka2 633, na 1GHZ !!! Marzenie o gigahercach się ziściło !!! Zaraz go potestuję, a potem więcej napiszę. NAraqzie działa stabilnie :twisted: . Gratulacje.....o 60% to juz calkiem niezly wynik.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Gratulacje ja też chce mieć taki przyrost procętowy podkręcania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 niewiecie z kturej strony zaczynaja sie piny kture trzeba izolowac w P2 slot1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Gratuluje. Ze swojej 600 tez wycisnalem 1GHz, ale nawet o 30MHz wiecej juz nie moge :( Na jakim napieciu jest stabilny Twoj Celek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Dzięki, nieźle się podjarałem :) . Nie obyło się niestety bez wyrzeczeń - z dymem puściłem SB Live! Player 1024 :evil: bo dałem FSB na 110 mhz, a dzielnik PCI miałe chyba 1/2. Oprócz tego napięcie na procku podniosłem z 1.65 do 1.86, bo win się nie ładował. A nejlepsze jest dla mnie to, że temp. w czasie pracy pod winem (Word, IE itd.) mam 32 stopnie, a jak go rzgrzewam na max. (UD AGENT) to nie przekracza 50. Testowałem tak tylko pól godziny, ale było stabilnie. jak będę miał czas, to go trochę przycisnę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 z 1.65 do 1.86 Tylko tyle i jest stabilny?! 8O Moj Celek potrzebuje 2.05V (1.75 def.) do stabilnej pracy. Pewnie niedlugo padnie... :? A temp niska chyba nawet za niska, bo max 35st :?: A to tylko Titan... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 >A niektorym nawet sie nie udaje z Durona 700 wycisnac tauzena, hehe jesli mnie masz na mysli to spox wyciagnolem 1000mhz!!! poprzez 7,5x133mhz. ALe ja wole miec dobre FSB dlatego lece na 155mhz . A niektorym sie nie udalo wyciagnac ze wspanialego celka 1,2 0,13um super podkrecajacego sie FSB133mhz!!! heheh jeszcze Sdram wstyd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 >A niektorym nawet sie nie udaje z Durona 700 wycisnac tauzena, hehe jesli mnie masz na mysli to spox wyciagnolem 1000mhz!!! poprzez 7,5x133mhz. ALe ja wole miec dobre FSB dlatego lece na 155mhz . A niektorym sie nie udalo wyciagnac ze wspanialego celka 1,2 0,13um super podkrecajacego sie FSB133mhz!!! heheh jeszcze Sdram wstyd Bo niektorym niepotrzebne do uzyskania 25 procent wiecej, jakiegos WC z akwarium i rurkami w calym pokoju. Wystarczy powierze i zwykly cooler. A co do celka na dennych sdramach to jakos nie stawiasz sie do 3dmarka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 hej a moze jakieś zawieszenie broni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 hej a moze jakieś zawieszenie broni? watpie, aby kiedys nastapilo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Jaki to jest geforce 2 mx440 ? Taki istnieje?(patrz opis) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Uuups :oops: Sorry, oczywiście gf2, tyle się naczytałem o ty czwórkach, że nieświadomie podmieniłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Gratulacje :!: W krainie gigacherców wita Cię celek 667@1080 i 1.9 V mój pierwszy gigachercowy procek na który teraz odpoczywa sobie z prędkością 1000 MHz (1.75 V) w rękach mojej mamy która pisze sobie na nim w wordzie i słucha mp3 :P . Ps. tempetarure zmniejsz to pójdzie więcej. Mój nie ma powyżej 40 st. na max. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zylak Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 niewiecie z kturej strony zaczynaja sie piny kture trzeba izolowac w P2 slot1jak patrzysz na procka od przodu to z prawej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...