prezes Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 ma czytnik kart CF/SD combo CARD READER Model No:CRV6-UCD sterowniki do niego mam ale po zainstlowaniu ich trzeba jeszcze płytke od wina wrzucić co by zainstalować coś takiego jak USB MASS STORAGE DEVICE ale gdy instaluje sie to z płyty to mi wywala ze nie mam jakiegoś pliku usb(cos tam .SNX_ czy jakoś tam ) pod winem ME instaluje sie i mam dodatkowy dysk wymienny i wsio oki a tu pod XP jakiegoś pliku na płycie od xpka nie ma i nie wiem skad go wiąć ..Sterowniki sa podobno zgodne z xp ale podczas inltalki mowi ze nie przeszły testów i sie nie nadaja i czy mam kontynułować instalalacje wiec kontynułuje a tu pliku tego nie ma i zonk w związku z tym krotkim opisem zaistniałej sytuacji mam pytanie czy nie ma jakiś uniwersalnych sterownikow do usb pob xp w kt,orych był by tem plik jak kto ma ochote mi pomoc i stracić torche czasu na wyjaśnienia to wielkie dziki z góry ja juz probowałem na 2 kompach z xp i to samo jak ktoś mi pomoze to na piwo zapraszam !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 sprawdz stone producenta płyty głównej, może ma jakieś nowssze drivery dla USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Stary, słyszałeś kiedyś o inerpunkcji? Z racji tego, że szkolnictwo podstawowe jest w naszym kraju obowiązkowe, wyrażam nadzieje, że jeszcze o niej usłyszysz. Na teraz nadmienię, że rzecz rozbija się o przecinki i kropki, bez których Twoja wypowiedź jest na tyle nieczytelna, że czwarty raz nie chce mi się jej czytać, żeby zrozumieć o co Ci chodzi. Jedyne co wyłowiłem z tego kodu, a o czym mogę powiedzieć, że zrozumiałem, dotyczy potencjalnej niezgodności sterowników z XP. Jeżeli masz je od producenta, to olej to; będą działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...