Skocz do zawartości
prezes

POmocy

Rekomendowane odpowiedzi

ma czytnik kart CF/SD combo CARD READER Model No:CRV6-UCD sterowniki do niego mam ale po zainstlowaniu ich trzeba jeszcze płytke od wina wrzucić co by zainstalować coś takiego jak USB MASS STORAGE DEVICE ale gdy instaluje sie to z płyty to mi wywala ze nie mam jakiegoś pliku usb(cos tam .SNX_ czy jakoś tam ) pod winem ME instaluje sie i mam dodatkowy dysk wymienny i wsio oki a tu pod XP jakiegoś pliku na płycie od xpka nie ma i nie wiem skad go wiąć ..Sterowniki sa podobno zgodne z xp ale podczas inltalki mowi ze nie przeszły testów i sie nie nadaja i czy mam kontynułować instalalacje wiec kontynułuje a tu pliku tego nie ma i zonk w związku z tym krotkim opisem zaistniałej sytuacji mam pytanie czy nie ma jakiś uniwersalnych sterownikow do usb pob xp w kt,orych był by tem plik jak kto ma ochote mi pomoc i stracić torche czasu na wyjaśnienia to wielkie dziki z góry ja juz probowałem na 2 kompach z xp i to samo jak ktoś mi pomoze to na piwo zapraszam !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary, słyszałeś kiedyś o inerpunkcji?

Z racji tego, że szkolnictwo podstawowe jest w naszym kraju obowiązkowe, wyrażam nadzieje, że jeszcze o niej usłyszysz.

Na teraz nadmienię, że rzecz rozbija się o przecinki i kropki, bez których Twoja wypowiedź jest na tyle nieczytelna, że czwarty raz nie chce mi się jej czytać, żeby zrozumieć o co Ci chodzi.

Jedyne co wyłowiłem z tego kodu, a o czym mogę powiedzieć, że zrozumiałem, dotyczy potencjalnej niezgodności sterowników z XP. Jeżeli masz je od producenta, to olej to; będą działać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi