MadafakaR Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Jak rozłożyc laptopa i nic nie uszkodzić , prosze o porady bo nie miałem nigdy z tym do czynienia a ta zabawka w przeciwnieństwie do blaszaka jest dość droga więc pomocy!!!! Jakieś linki mile widziane. Rzecz w tym ze mam laptopa toshiby, roczny sprzęcik i coś sie powaliło- DVD po jakimś czasie pracy zaczyna mieć problemy z czytaniem płytek a jeszcze więckszez kopiowaniem (przy samym końcu zwiecha czytania i czas dążący do nieskończoności). :evil: 8O :evil: Po drugie chciałem go przeczyścić i zobaczyc czemu tak fajnie wiatrak chodzi- 2 sekundy on, potem off i znowu tak dalej o ile nie jest jakos intensywnie używany. :cry: :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Jeśli ma rok to oddaj do serwisu. Głupotą było by się z tym kszanić w domu, a szczególnie jak się na tym wogóle niezna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 nom jak sie na tym nie znasz to nie ruszaj. Rozkrecalem kilka takich sprzetow i powiem ci ze jesli nie masz o tym zielonego pojecia to sie za to nie bierz mozna sobie niezle namotac i jedynie pogorszyc sytuacje zamiast ja poprawic. pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...