Lisek Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Padł pomysł, żeby zrobić koszulki z logiem Tweak.pl. Od jakiegoś czasu myślałem o zmianie loga na nowe. Teraz jest chyba na to najlepszy moment, bo nie ma sensu robić koszulek, a potem zmieniać logo. Ja niestety nie mam zbyt specjalnych umiejętności graficznych, więc powierzam to Wam. Dla najlepszej pracy postaram się zorganizować jakąś nagrodę, niebawem dam znać co to będzie. Logo musi być sporych rozmiarów i zawierać napis "Tweak.pl" (pamiętajcie o odpowiedniej wielkości liter), tak aby można było je nadrukować na koszulkę i było na niej dobrze widoczne i jednocześnie dobrze sie resize'ować (coby uroku nie traciło w mniejszej formie :)). Kolorystycznie MUSI pasować do design'u www.tweak.pl (czyli pewnie coś niebieskiego z szarym). Czcionka, myślę że najlepiej obecna (HemiHead426), bo ludzie się do niej przyzwyczaili. Aczkolwiek, jeżeli kolorki lub czcionka będą inne, a dobrze wszystko będzie wygladac na stronie, to nie mam nic przeciwko. Aha, jeszcze jedno, pod spodem podawajcie tylko linki do waszych prac, nie umieszczajcie obrazków gdyż to spowolni ładowanie się tego wątku. Dla najlepszej pracy mamy wyznaczone nagrody ufundowane przez firmę 4MAXCool z Katowic. A nagrody to: Aluminiowa podkładka pod myszkę firmy Thermaltake, miedziana podkładka umieszczana między radiatorem a procesorem Thermaltake (tak, abyśmy niczego nie ukruszyli) i jeden z najwydajniejszych coolerów - Thermaltake Volcano 7+!! Jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy to dopiszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 No nareszcie. :) Czas na ewolucję w dobrym kierunku. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 ja bym tam od razu tez zrobil cos z kolorystyka strony glownej (zbyt bardzo jest podobna do extremepc.pl :?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 ja bym tam od razu tez zrobil cos z kolorystyka strony glownej (zbyt bardzo jest podobna do extremepc.pl :?) Chyba raczej odwrotnie ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 ja bym tam od razu tez zrobil cos z kolorystyka strony glownej (zbyt bardzo jest podobna do extremepc.pl :?) Chyba raczej odwrotnie ? 8O nie wiem kto byl pierwszy..... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 ja bym tam od razu tez zrobil cos z kolorystyka strony glownej (zbyt bardzo jest podobna do extremepc.pl :?) Chyba raczej odwrotnie ? 8O nie wiem kto byl pierwszy..... :? Zapytaj Liska lub marco. (uwazaj, to drazliwy temat) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Pomysł z nowym logiem jest dobry, szczególni jeżeli na jego podstawie potem powstanie koszulka lub inne gadżety. Ale zgadzam się iż możnaby było zmienić już cały design strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 (...) Zapytaj Liska lub marco. (uwazaj, to drazliwy temat) dobra niebede drazyl dalej wieze na slowo :) a i odnosnie wygladu strony to mozna by tez cos z forum zrobic - zobaczcie np jak na forum.cdrinfo.pl maja rozwiazane powiazanie miedzy odwiedzamiem watku a lista nowych topicow tzn. tam jak sie wejdzie na linka z maila powiadamiajacego o nowej dyskusji to potem bezproblemowo mozna zobaczyc czy niewyszly jakies nowe watki/odpowiedzi na inne dyskusje, niestety na tweaku po odwiedzebniu jednego tematu system "czysci" liste nowych postow od ostatniej wizyty usera i trzeba po dzialach skakac zeby zobaczyc co nowego sie naprodukowalo :? wiem ze sie czepiam ale... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 ja bym tam od razu tez zrobil cos z kolorystyka strony glownej (zbyt bardzo jest podobna do extremepc.pl :?) Chyba raczej odwrotnie ? 8O Raczej odwrotnie. eXtreme PC powstało na przełomie lipca/sierpnia 2001 roku. A przecież Tweak.pl pojawił się znacznie wcześniej ! Stronka eXtreme PC wzbudziła wiele kontrowersji, ze względu na praktycznie identyczny lub niesamowci podobny wygląd do Tweaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Dobra wylamie sie jako pierwszy :wink: ! Tu jest link do mojego "logo", ktore zrobilem przed chwila. Troche cienkie ale... :( . http://www.free.of.pl/a/ahu/tweak_logos/l4.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Niby logo Po jak widać nie udanej próbie stworzenia nowego logo stwierdziłem, że stare jest dobre :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Zadne z tych log nie sa w tzw. dechę ;) Radek Ty jesteś adminem czy jak? Opowiedz o sobie troche ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Treko Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Moj 1 projekt http://treko.kynos.pl/tweak.jpg Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 spoko :) ale Twoje logo widze tylko na koszulce.... chyba, ze design zmienia :) wtedy spox :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Następne nieudane logo Zrobiłem dwa i dalej mi sie już nie chce, a wogule grafik ze mnie kiepski :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Treko, Twoje logo pasuje IDEALNIE na koszulkę. BARDZO mi się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 moje logo napewno wygra :lol: http://www.republika.pl/ruido/tweak.jpg :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 a kiedy mija termin "nadsylania" prac :?: (powaznie pytam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 a kiedy mija termin "nadsylania" prac :?: (powaznie pytam)Mysle ze to tak potrwa coś ok tygodnia, chyba że nikt nic sensownego nie przyśle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Ehhhaeheh :lol: porasha... http://olsza.krakow.pl/~deczklav/rotfl.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Porashka part 2 ( o 1 w nocy trodno cos wykminic... ) http://olsza.krakow.pl/~deczklav/rotfl2.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 deczklav coraz lepsze. :) Dawaj jeszcze inne projekty. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 deczklav coraz lepsze. :) Dawaj jeszcze inne projekty. :DHm, może z ciebie i dobry newswriter, ale .... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 ( o 1 w nocy trodno cos wykminic... ) zgadzam sie w zupełnosci, tez juz jestem wykonczony :-( log1.jpg log2.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 deczklav coraz lepsze. :) Dawaj jeszcze inne projekty. :DHm, może z ciebie i dobry newswriter, ale .... :) No wlasnie... to moze ja juz pojde spac :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Ruido logo rulezzzzz :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 deczklav coraz lepsze. :) Dawaj jeszcze inne projekty. :DHm, może z ciebie i dobry newswriter, ale .... :) Spylaj. :P devklaw nie zniechęcaj się. :P Volcano 7+ czeka. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 ile mamy czasu ? :) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 deczklav coraz lepsze. :) Dawaj jeszcze inne projekty. :DHm, może z ciebie i dobry newswriter, ale .... :) Spylaj. :P devklaw nie zniechęcaj się. :P Volcano 7+ czeka. :D devklaw 8O nowy model :?: :P http://olsza.krakow.pl/~deczklav/rotfl3.jpg :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Czy to ptak :?: Czy to samolot :?: :?: Czy to NAJNOWSZY RADEK :?: :?: :?: NIE :!: To SUPERTWEAK hahahaha :D :lol: :P :P http://olsza.krakow.pl/~deczklav/rotfl5.jpg Ja bym sie nie obrazil mając takie logo na koszoolce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...