Skocz do zawartości
Lisek

NOWE LOGO TWEAK.PL, ktoś chętny do wykonania?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy to ptak :?:

Czy to samolot :?: :?:

Czy to NAJNOWSZY RADEK :?: :?: :?:

NIE :!: To SUPERTWEAK hahahaha :D :lol: :P :P

http://olsza.krakow.pl/~deczklav/rotfl5.jpg

Ja bym sie nie obrazil mając takie logo na koszoolce :P

Nie, no przegiales :P ROTFL :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

deczklaw... hmm Twoje graifki są coraz lepsze... Ale pomyśl nad czymś, co będzie rzucać na kolana, coś, o kórym ludzie powiedzą/napiszą: "tak, to jest to, o takim logo zawsze marzyłem/łam". :D

Te kilka ostatnich to smieszne mialy byc :P

Pomysle nad czyms lepszym ale moze jutro jak bede wogole myslal :P :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te kilka ostatnich to smieszne mialy byc :P

Pomysle nad czyms lepszym ale moze jutro jak bede wogole myslal :P :lol:

Serio ? :P :D Ok działaj... :) Chyba byłbyś dumny, gdyby to właśnie Twoje logo zdobiło główną stronę Tweak.pl przez nastęne 2-3 lata. :D :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze na koszulkę. Powinno być oczywiście odpowiednich rozmiarów (choć nie za duże) i spox. Mnie też się najbardziej podoba logo Treka. Poza tym kuki83 też fajnie wypada (pierwsze logo).

Do Treka:

Popracuj troszkę nad tym pomysłem. Pomysł dobry tylko trzeba dopieścić szczegóły/efekty/może jakieś 3d? To będzie fajnie. Ja się też za to zabiorę, ale jeszcze nie dziś, bo nie mam czasu. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, niezle niezle ;) 4 z tej serii nawet mi sie podoba, tylko zeby je troche dopracowac (tzn. inne wypelnienie) i takie tam... W kazdym razie rozwijaj swoj pomysl, moze cos z tego bedzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie obecne logo jest chyba najlepsze i wydaje mi sie że powinno zostać, ew. można coś na koszulke wymyślić

tak btw. wszystkie obecnie nadesłane loga są (bez urazy) do bani, panowie, to nie jest konkurs na rysowanki w przedszkolu !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to ja tez pokaze co wymyslilem, nic specjalnego ale mysle ze na czarnej koszulce to moglo by nawet spoko wygladac:

Tweak_ver1

no, to już lepsze

thx

a tutaj ver2 - zmienilem troche styl tekstu:

tweak_ver2

plik troche wiecej zajmuje bo lepsza kompresje dalem, ale i tak troche traci w porownaniu do orginalu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie obecne logo jest chyba najlepsze i wydaje mi sie że powinno zostać, ew. można coś na koszulke wymyślić

tak btw. wszystkie obecnie nadesłane loga są (bez urazy) do bani, panowie, to nie jest konkurs na rysowanki w przedszkolu !

Do mnie pijesz, tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi