andriu Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 ogólnie, nie tylko do Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 no to ja tez pokaze co wymyslilem, nic specjalnego ale mysle ze na czarnej koszulce to moglo by nawet spoko wygladac: Tweak_ver1 W jakim programie wyczarowałeś takie logo??? Podoba mi się też 4 logo z serii mechl!na Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 no to ja tez pokaze co wymyslilem, nic specjalnego ale mysle ze na czarnej koszulce to moglo by nawet spoko wygladac: Tweak_ver1 W jakim programie wyczarowałeś takie logo??? Podoba mi się też 4 logo z serii mechl!na Photoshop ver.7 (ale w ver. 5 tez sie da takie cos zrobic). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Andriu krytykoojesz, to pokaz jak TY rozkminiasz takie rzeczy :P http://olsza.krakow.pl/~deczklav/rotfl9.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 no to ja tez pokaze co wymyslilem, nic specjalnego ale mysle ze na czarnej koszulce to moglo by nawet spoko wygladac: Tweak_ver1 no, to już lepsze thx a tutaj ver2 - zmienilem troche styl tekstu: tweak_ver2 plik troche wiecej zajmuje bo lepsza kompresje dalem, ale i tak troche traci w porownaniu do orginalu. oba sa spoko na koszulke :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Andriu krytykoojesz, to pokaz jak TY rozkminiasz takie rzeczy :P http://olsza.krakow.pl/~deczklav/rotfl9.jpg niestety jestem w pracy, i tutaj niemam żadnych narzędzi, może coś mi sie uda wyskrobac jak wróce do domu, tylko ze w domu nie mam neta wiec pochwale sie dopiero w poniedziałek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 no to ja tez pokaze co wymyslilem, nic specjalnego ale mysle ze na czarnej koszulce to moglo by nawet spoko wygladac: Tweak_ver1 no, to już lepsze thx a tutaj ver2 - zmienilem troche styl tekstu: tweak_ver2 plik troche wiecej zajmuje bo lepsza kompresje dalem, ale i tak troche traci w porownaniu do orginalu. no, no, najlepsze z wszsytkich (według mnie) jak dotychczas, na koszulke może byc takie jak jest, zaś na logo to bedziesz musiał troszke to przerobić (zwęxić, tzn, obciąć trochę góre i dół) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Andriu krytykoojesz, to pokaz jak TY rozkminiasz takie rzeczy :P http://olsza.krakow.pl/~deczklav/rotfl9.jpg niestety jestem w pracy, i tutaj niemam żadnych narzędzi, może coś mi sie uda wyskrobac jak wróce do domu, tylko ze w domu nie mam neta wiec pochwale sie dopiero w poniedziałek Mi wystarczył ołówek i kartka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Andriu krytykoojesz, to pokaz jak TY rozkminiasz takie rzeczy :P http://olsza.krakow.pl/~deczklav/rotfl9.jpg niestety jestem w pracy, i tutaj niemam żadnych narzędzi, może coś mi sie uda wyskrobac jak wróce do domu, tylko ze w domu nie mam neta wiec pochwale sie dopiero w poniedziałek Mi wystarczył ołówek i kartka... a mi nie wystarczy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Andriu krytykoojesz, to pokaz jak TY rozkminiasz takie rzeczy :P http://olsza.krakow.pl/~deczklav/rotfl9.jpg niestety jestem w pracy, i tutaj niemam żadnych narzędzi, może coś mi sie uda wyskrobac jak wróce do domu, tylko ze w domu nie mam neta wiec pochwale sie dopiero w poniedziałek Mi wystarczył ołówek i kartka... No ale masz skaner albo tabsa :) A ja s3 1 megową hehhehe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Skaner, skaner (300dpi)- jakbym miał tabsa to bym komixy rysował. A kartę mam faktycznie lepszą- S3Trio 8MB :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 no, no, najlepsze z wszsytkich (według mnie) jak dotychczas, na koszulke może byc takie jak jest, zaś na logo to bedziesz musiał troszke to przerobić (zwęxić, tzn, obciąć trochę góre i dół) Jesli chodzi o logo no to nie ma problemu z przeksztalceniem tego do odpowiednich rozmiarow, jak znajde czas to przerobie to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 no, no, najlepsze z wszsytkich (według mnie) jak dotychczas, na koszulke może byc takie jak jest, zaś na logo to bedziesz musiał troszke to przerobić (zwęxić, tzn, obciąć trochę góre i dół) Jesli chodzi o logo no to nie ma problemu z przeksztalceniem tego do odpowiednich rozmiarow, jak znajde czas to przerobie to... no to teraz trzeba poczekać na opiniie innych użytkowników oraz zdanie Liska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 No czas wolny znalazlem dosc szybko wiec efekt jest taki: tweak_ver3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 to jest extra na strone :) tylko image strony zmienic i cud-miod :) mi sie podoba :D nie wiem jak reszta :) ja jestem na tak :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Stare logo jest najlepsze według mnie! :) Osobiście troche bym upiekszył moz ejakoś .. :/ Ale naprawde to nie powinno być zmieniane bo wyglada bardzo dobrze. Na koszulkę zaś dobzre było by abyscie jeszcze troche poprawcowali :D Wybierał bym projekt nygasa ale zamist tego napsu w stawił ten z loga... :/ No i moze nieco ozczapizył ten błysk ;) kekeke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 No ygas ostatni projekt naprawde niezły :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 No czas wolny znalazlem dosc szybko wiec efekt jest taki: tweak_ver3 troche zmniejsz text, i zrób tak jak w poprzednich, środek rozchodzenia sie tych promieni powinien być w środku loga, wtegy bedzie miodzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 No czas wolny znalazlem dosc szybko wiec efekt jest taki: tweak_ver3 troche zmniejsz text, i zrób tak jak w poprzednich, środek rozchodzenia sie tych promieni powinien być w środku loga, wtegy bedzie miodzio Cos takiego ?: tweak_ver4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 :lol: miodzio :lol: admini... co myslicie o tym logo ?? moze przyozdabiac Tweak.PL ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Nygas, moja ocena 4+ :) Ajlepsze z tych wszystkich chyba :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 No czas wolny znalazlem dosc szybko wiec efekt jest taki: tweak_ver3 troche zmniejsz text, i zrób tak jak w poprzednich, środek rozchodzenia sie tych promieni powinien być w środku loga, wtegy bedzie miodzio Cos takiego ?: tweak_ver4 OOOOOOOOO Właśśśśśnie, strzał w 10, o to chodziło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Nygas, moja ocena 4+ :) Ajlepsze z tych wszystkich chyba :? Thx, ale mam nadzieje, ze ktos jeszcze cos ciekawego przedstawi. Wiadomo ze im wieksza konkurencja tym wyzszy poziom prac. Poczekamy zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Czekajcie, ja zara swoje dam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 No to tera będzie coś ode mnie :P Uno Due Tre Quatro coś tam dalej... :P :) Jeszcze sobie pokombinuję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 mikaelus takie jakies :? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Nygas, moja ocena 4+ :) Ajlepsze z tych wszystkich chyba :? Thx, ale mam nadzieje, ze ktos jeszcze cos ciekawego przedstawi. Wiadomo ze im wieksza konkurencja tym wyzszy poziom prac. Poczekamy zobaczymy. Pięknie wygląda to logo. Ja w photoshopie za nic bym tego nie wyczarował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Ludzie, te loga mają być BEZ TŁA, tak aby można je było nałożyć na cokolwiek, rozumiecie? :) Okazało się, że nowe PSP8 ma regulacje szerokości "stroke", czego nie miała 7-mka i udało mi sie wyczarować takie coś. Jest to stare logo w dużym rozmiarze z małymi poprawkami. http://www.tweak.pl/others/logo.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Ludzie, te loga mają być BEZ TŁA, tak aby można je było nałożyć na cokolwiek, rozumiecie? :) Okazało się, że nowe PSP8 ma regulacje szerokości "stroke", czego nie miała 7-mka i udało mi sie wyczarować takie coś. Jest to stare logo w dużym rozmiarze z małymi poprawkami. http://www.tweak.pl/others/logo.png No ja to rozumiem. Ale nie rozumiem czemu napisales cos takiego: "Logo musi być sporych rozmiarów i zawierać napis "Tweak.pl" " hmmm czyli wychodzi z tego ze poprostu to ma byc SAM napis tweak.pl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 No i klops.... :? Robimy od nowa :P (i tak mi się nudzi... ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...