Skocz do zawartości
Lisek

NOWE LOGO TWEAK.PL, ktoś chętny do wykonania?

Rekomendowane odpowiedzi

Lisek.... czemu piszesz ze chcesz zmienic logosa a tak naprawde tego nie chcesz ?? :P moze daj szanse logosom z tlem..... wiekszosc ludzi i tak by chciala miec ciemne (czarne) koszulki, wiec pomysl Nygasa bylby dobry .... co??Lisek.... czemu piszesz ze chcesz zmienic logosa a tak naprawde tego nie chcesz ?? :P moze daj szanse logosom z tlem..... wiekszosc ludzi i tak by chciala miec ciemne (czarne) koszulki, wiec pomysl Nygasa bylby dobry .... co??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie najlepsze logo zrobil Treko. Doskonale w swojej prostocie... moglo by byc idealne na koszulke ale gorzej bylo by z strona.

Jak juz wszyscy sie bawia.. to ja tez sprobuje swoich sił:

http://antstudio.w.interia.pl/tweak.jpg

To na dole to mial byc srubokret.. a wyszlo jak wyszlo... Pozatym nie lubie rysować litery "K" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe: http://treko.kynos.pl/tweak2.jpg

Przypominam link do starego :P http://treko.kynos.pl/tweak.jpg

Wogole wydaje mi sie to wszystko bez sensu jezeli wszyscy daja napis tweak.pl i bawia sie filtrami. Jak ma to tak wygladac to niech lepiej zostanie stare.

Popieram w całej rozciągłości :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nygas zmniejsz do rozmiarów takich jakie ma logo na Tweak.pl i dodaj "poziomie linie" w stylu obecnego loga Tweak.pl taki wiesz ciekawy efekt. Nie znam się, nie jestem grafikiem. :D

W sumie całkiem niezłe. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nygas zmniejsz do rozmiarów takich jakie ma logo na Tweak.pl i dodaj "poziomie linie" w stylu obecnego loga Tweak.pl taki wiesz ciekawy efekt. Nie znam się, nie jestem grafikiem. :D

W sumie całkiem niezłe. :)

bez linii poziomych - tweak_ver6

z liniami poziomymi - tweak_ver6_linie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi się zdaje ze logo zostanie stare co najwyzej beda te małe paski(poziome) bo sam lisek to zrobił nie wymyslajac nic innego w umie :? I tak chyba będzie najlepiej, tyle tylko ze nikt nie dostanie nagrody :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwólcie że wrócę na chwilę do moich szkiców.

Są takie "grubiańskie" bo chciałem pokazać więcej przykładów (nie mam zamiaru "spuszczać się" nad kilkoma, żeby za chwilę usłyszeć negi)- teraz mam zamiar skupić się na wybranym- z Waszych opini wynika, że "najlepsze" (z moich ofkoz) jest logo nr 4. Tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi