Skocz do zawartości
Lisek

NOWE LOGO TWEAK.PL, ktoś chętny do wykonania?

Rekomendowane odpowiedzi

No t o ja podam linki do wszystkicch, jakby się komuś szukać nie chciało :wink:

Pierwsze

drugie

trzecie

happy tweak

twisted tweak

koszulka

coś bez tła

na czarną koszulke - to jest tylko projekt, bo można w nim jeszcze dużo zmian wprowadzić. Humor musi być :twisted:

A tak ogólnie to uważam, że konkurs powinien być jak już to na logo na koszulke, chociarz te które jest bardzo dobrze sie do tego nadaje.

Na zrobienie logo jest poprostu za mało opcji, szaro-niebieskie, czcionka ta sama to w sumie każdy chyba tylko włącza photoshopa i sie bawi z literkami, efektami i filtrami. Poprostu za mało pola do "popisu" :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech.. widze ze chodzi glownie o "modyfikacje" starego Tweaka... IMO zostawic stare.

Teraz czas na matrixa, a tu bzdurki ktore powstaly w 10min:

http://antstudio.w.interia.pl/logo1.jpg

http://antstudio.w.interia.pl/logo2.jpg

http://antstudio.w.interia.pl/logo3.jpg

I tak mozna w nieskonczonosc....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:|

A lisek zaraz wpadnie i powie: sory panowie, kiche walicie, logo pozostanie jednak stare ;)

Albo jak zmieni to na ten swój durgi projekt ;)

Ja wciaz dobrze oceniam logo nygasa bo jedst najlepsze z tycvch wszystkich, choc i tak powinno zostac te stare .. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, nic co wbiłoby mnie w ziemie sie niestety nie pojawiło :( W takim wypadku odświeżyłem nieco stare logo Tweak.pl (jest już podmienione na głównej oraz na forum), mam nadzieje że jest choć nieco lepsze od starego (marco mowil ze jest :P). Także z konkursu nici, a nagrody przeznaczymy na jakiś kolejny konkurs.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, nic co wbiłoby mnie w ziemie sie niestety nie pojawiło :( W takim wypadku odświeżyłem nieco stare logo Tweak.pl (jest już podmienione na głównej oraz na forum), mam nadzieje że jest choć nieco lepsze od starego (marco mowil ze jest :P). Także z konkursu nici, a nagrody przeznaczymy na jakiś kolejny konkurs.

ktos wczesniej powiedzial ze ma trwac okolo tygodnia ... 8) :

a kiedy mija termin "nadsylania" prac  :?:  (powaznie pytam)

Mysle ze to tak potrwa coś ok tygodnia, chyba że nikt nic sensownego nie przyśle.

ale zeby po 2 dniach sie zniechecic .... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm... dziwne. Wg. mnie jak jest jakis konkurs to warto by bylo zeby dac chocby tydzien na niego. Nie uważacie? Sam pracuje 7 dni w tygodniu - zrobic logo, nie ma sprawy - robic dobre logo --- to moment trwa! Zeby nie robic w ciemno warto by znac jakies podstawowe rzeczy tj: wymiar, web czy druk, full kolor, monochromatic (inne) - PRZEKAZ (niekoniecznie ale tez fajnie) i CZAS! Mam nadzieje ze propozycje zamieszczone zostana w jakis sposob uwzglednione - zobaczymy. Ja poki mam troche czasu zrobie cos mimo wszystko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi