noose Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 :lol: to jest fajne :) mi sie podoba :) ale i tak jestem za 1-sza koszulka Nygasa!! z checia bym nosil cos takiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 heheeheh A nei mowiłem ze lisek tak własnie zrobi?! ;) Podziekował i heja! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 heheeheh A nei mowiłem ze lisek tak własnie zrobi?! ;) Podziekował i heja! ;) :D I za to ty powinieneś nagrodę dostać :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 a ja bede uparty http://artek.4.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 a ja bede uparty [ul]http://artek.4.pl[/url] :) Fajne, ale chyba "kropka" ściąga na siebie całą uwagę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 heheeheh A nei mowiłem ze lisek tak własnie zrobi?! ;) Podziekował i heja! ;) :D I za to ty powinieneś nagrodę dostać :D ;) Nie no, taki volcano na moim celku 433 wyglądał by wspaniale! ;) kekekek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 a ja bede uparty http://artek.4.pl :) Jestem za. Bardzo zajefajne!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 A ja mialem sie zabrac dzisiaj za robote. Nawet nie dla nagrody bo watpie ze ktos by mi ja przyslal do USA, ale dla wlasnej satysfakcji ze mialem jakis wklad w tweak`a. A tu lipa. No ale coz. Moze innym razem. :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Pytanie do Liska: A co jest nie tak ze se "starym" logo?? Mając pewne podstay z kompozycji mogę powiedzieć, że niczego mu nie brakuje - jest czyste i przejrzyste. Poza tym jest psyhologiczny aspekt sprawy - większość z nas się już przyzwyczaiła do obecnego loga... IHMO nie ma sensu zmieniać loga. Jest dobre. Możesz mi wysłać wentylatorek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 te logo co jest jest raczej ok... jesli zmieniac logo to i caly wystrój strony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 a ja jestem nadal za logami Nygasa, jak już coś zmieniać to tylko na nie, i uważam że w pełni zasłużył na nagrodę główną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 super tweak ;]]] tak mi sie nudzilo ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...