Skocz do zawartości
darkghost

I5+msi P55 Gd 65+cm 690 - Pytanie O Zestaw

Rekomendowane odpowiedzi

http://mnp.net.pl/produkty.aspx?id=45

Czy taki zestaw wydoi z tym procesorem, nawet po OC? Myślę, że z biegiem czasu będę ten zestaw ulepszał o kolejne komponenty (tzn. wymieniał pojedynczo na lepsze) no i gdzie miałbym zamontować tę chłodnicę? Bo na pewno nie zmieści sie w budzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

agrh, ludzie, co wy macie za problemy :/ teraz mam gdzieś zapinki. Zresztą dając tego linka miałem na myśli to co napisał Arni. Wiec zamiast, za przeproszeniem, zawracać dupę zapinkami może ktoś elokwentny powiedzieć, czy ten zestaw podoła?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziękuję bardzo dobrzy ludzie ;)

Jesteście w stanie podać orientacyjne temperatury (bez OC) dla i5 lub jakiegoś innego proca o podobnym TDP? I co w przyszłości wymienić by w pierwszej kolejności. I zastanawiam się, czy nie dałoby tam jednak rady wsadzić chłodnicy 2x120 mm?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziękuję bardzo dobrzy ludzie ;)

Jesteście w stanie podać orientacyjne temperatury (bez OC) dla i5 lub jakiegoś innego proca o podobnym TDP? I co w przyszłości wymienić by w pierwszej kolejności. I zastanawiam się, czy nie dałoby tam jednak rady wsadzić chłodnicy 2x120 mm?

Wybacz, ale nikt wrozka nie jest. Co wymieniac? Raczej najpierw dokupic... np. bloczek na GPU. Jak juz kupisz, to bedziesz wiedzial co wymieniac, a co jest dobre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi