Grzeinik Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 (edytowane) Prosze sie zastosowac do: http://forum.purepc.pl/Centrum-Bezpieczens...aj-t312048.html w przeciwnym razie temat zostanie usuniety! Edytowane 24 Grudnia 2009 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Na przyszłość jak robisz log, to wyłącz zbędne programy - np GG na tej liście zupełnie nie jest potrzebne. Po logach widzę, że skanowałeś Spybotem i program nie mógł usunąć plików. Zaproponował usuniecie przy ponownym uruchomieniu. Problem w tym, że tego uruchomienia nie wykonałeś. Wykonaj go teraz. Następnie pobierz Unlocker, zainstaluj i przy jego pomocy Usuń katalog :\Program Files\MyWebSearch. Potem posprzątaj przy pomocy CCleaner. Jeśli problem nie zostanie rozwiązany, to wtedy zrób nowy log. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzeinik Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 (edytowane) Na przyszłość jak robisz log, to wyłącz zbędne programy - np GG na tej liście zupełnie nie jest potrzebne. Po logach widzę, że skanowałeś Spybotem i program nie mógł usunąć plików. Zaproponował usuniecie przy ponownym uruchomieniu. Problem w tym, że tego uruchomienia nie wykonałeś. Wykonaj go teraz. Następnie pobierz Unlocker, zainstaluj i przy jego pomocy Usuń katalog :\Program Files\MyWebSearch. Potem posprzątaj przy pomocy CCleaner. Jeśli problem nie zostanie rozwiązany, to wtedy zrób nowy log. okay, laptop ojca, on coś tutaj majstrował. Zabieram się za to co napisałeś. Nie mam powyższego katalogu, posprzątałem ccleanerem, spybot cały czas wykrywa mywebsearch (włączyłem pokazywanie ukrytych plików i folderów) oto nowy log: [smiecie] Zrobiłem restart lapka, zrobiłem skan spybotem, nie wykrywa mywebsearch, jednak wyskakują komunikaty spybota takiej treści: nie wiem co z tym fantem zrobić, katalogu który jest w nim wymieniony nie ma, nie istnieje./ Edytowane 24 Grudnia 2009 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zezwól na te zmiany. Spybot usuwa swoje wpisy, które ciągną się w obydwu logach dość długo. Ewentualnie puść HijackThis jeszcze raz, zaznacz wszystkie wpisy z "SpybotDeleting" i usuń. Poza tym masz coś zwalone z kodowaniem polskich znaków. Ten Windows to wersja PL czy ENG? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzeinik Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zezwól na te zmiany. Spybot usuwa swoje wpisy, które ciągną się w obydwu logach dość długo. Ewentualnie puść HijackThis jeszcze raz, zaznacz wszystkie wpisy z "SpybotDeleting" i usuń. Poza tym masz coś zwalone z kodowaniem polskich znaków. Ten Windows to wersja PL czy ENG? Eng. Dobra zezwolę, ale to się wydaje nie mieć końca.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Temat zostanie usuniety jezeli nie zastosujesz sie do zasad panujacych w tym dziale forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...