Moherek3 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 (edytowane) Proszę o pomoc, w moim komputerze czai się jakieś robactwo które nie pozwala na otwieranie stron z antywirusami oraz Microsoftu. Zamieszczam logi z HijackThis i Silent Runners. Z góry dziękuje za pomoc. Prosze sie zastosowac do: http://forum.purepc.pl/Centrum-Bezpieczens...aj-t312048.html w przeciwnym razie temat zostanie usuniety! Edytowane 24 Grudnia 2009 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja tam robactwa specjalnie nie widzę. Może w pliku \etc\hosts masz jakieś wpisy. Widzę natomiast brak Service Pack 3. http://www.programosy.pl/program,windows-x...ice-pack-3.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moherek3 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 No to co jest nie tak 8O? S3 nie pobiorę bo strona Microsoftu mi nie wchodzi 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 A z linka wyżej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Skoro strona MS nie dziala to pewnie winny jest Conficker. PS. ULLISSES nie odpisuj na posty w ktorych nie ma wymaganych logow oraz opisu problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Racja. Święta są i niepotrzebne miłosierdzie mnie ogarnęło ;] Weź jednak pod uwagę, że koledze może nie udać się odpalić Spybota, MBAM itp.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Na confickera wystarczy otl z opcja netsvcs + gmer lub combofix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Cytując prezentera TVN: "Skąd k... ci biedni ludzie to mają wiedzieć, skoro ja tego nie wiem?" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zawsze mozna zapytac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moherek3 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Przepraszam za zły format tematu. Nie zauważyłem jak ma wyglądać 8O Dziękuje wam wszystkim, problem rozwiązany GMER pokazał mi co mam wyłączyć i stronka Microsoftu śmiga. Wesołych świąt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Trzeba usunac usluge, wpis z netsvc oraz plik. Watpie zebys to wszystko zrobil. W wolnej chwili wklej wymagane logi na forum + przeskanuj tym co podalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...