Radoslavus Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Jako, że to mój pierwszy post na forum to Witam wszystkich serdecznie:) Mam pewien problem z podzieleniem NEOSTRADY. Otóż zakupiłem router Zyxel Prestige 600H skonfigurowałem i super niby działa, (bo jak widać piszę tutaj do Was :)). Niby, ponieważ na moim komputerze wszystko ok, ale kiedy podpinam komputer brata pod jeden z portów i ustawiam u niego automatyczne wykrywanie IP to nie znajduje nic. Ustawiam automatyczne i wtedy mogę wejść do konfiguracji, routera ale sieć dalej nie działa. I zastanawiam się teraz, co robię źle? I czy może zapomniałem włączyć jakąś opcje, w routerze - a może wina leży w czymś innym? Pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoslavus Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Nikt nie pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...