jahu Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Witam. Właśnie udało mi się zdjąć to coś z procka :wink: i musze powiedzieć, że <span style="color:red;">[ciach!]</span>o dał ten zabieg. Temperatura jest identyczna, nawet stopnia mniej, więc nie ma sensu tego robić (dla zainteresowanych). A musze powiedzieć (raczej napisać), że miałem nadzieję na niezłą różnicę. Zważywszy, że posiadam Volcano 7+ i miałem zamiar pokrecić troche. Niestety temperatura na deflaucie i na najniższych obrotach to 41st (T 1200). Pozostało mi czekać na WB lub na zimę :oops: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Szkoda, a powinno dać ze 1-2 max stopnie różnicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Szkoda, a powinno dać ze 1-2 max stopnie różnicy. Też tak myślałem. Ale nie żałuje, że to zrobiłem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Szkoda, a powinno dać ze 1-2 max stopnie różnicy. Też tak myślałem. Ale nie żałuje, że to zrobiłem :D Powinienes sie chyba cieszyc, Crackers pisze ze jak sciagnal ze swojego Tulipana to mu o 6*C temp. poszla do gory. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...