Aziz Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Czesc...mam taki problem:) od paru dni jakis wentylatorek chwilami zaczynal buczec...tak jakby na chwilke zwiekszaly mu sie obroty albo o cos ocieral.. odlaczylem wentyl z tylu budy...okazalo sie ze to nie ten..wyjalem karte graf. na wentylku pelno syfu..przedmuchalem, troszke pomoglo.... ale po paru godzinach jest to samo..w ciagu minuty robi tak z 30 razy. Co to moze byc? no chyba ze wentyl na procu ale on nie ma na sobie syfu.. ostro mnie to juz wku....:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 wlcz kompa i sluchem sprawdz ktory to cooler dokladnie :D potem wyczysc, naoliw i powinno byc cicho :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 A jak oliwić ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 od spdu wentylatora pewnie jest taka wkladka lub naklejka... sciagnac to i powinien w srodku byc taki metolowy precik... kapnac tam kropelke oleju, pokrecic troche loptkami zeby sie rozszedl i po sprawie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Dzieki :P rano pokapie olejkiem...a na razie ide spac....Rower mnie kiedys wykonczy... Pozdro.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 A wlasnie...jak odlacze ten wentylatorek na grafie i wlacze kompa to nie bedzie sie ona za bardzo grzala? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 najlepiej zmienić wentylatorek na inny cichszy - ja tak właśnie zrobiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 jak masz nie kręconą grafe to możesz odłaczyć wiatraczek jeśli of corz masz pod nim radiator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezystor Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 a mi tam huczy wiatraczek na moim starym pentium 350, dopóki go nie huknę w obudowę, po tym pracuje OK :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezystor Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 a mi tam huczy wiatraczek na moim starym pentium 350, dopóki go nie huknę w obudowę, po tym pracuje OK :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Na chwilke jak odlacze chyba nic nie bedzie :P choc tak w sumie to przestalo buczec :) samo z Siebie, ciekawego na jak dlugo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekjak Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Zajeb..ty temat postu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Na poczatku bylo powazniej..... :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...