tronnk Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Witam mam głośniki logtecha x230 i podczas odtwarzania dźwięku nie gra mi jedna satelita, gdy podłączam głośniki do jakiegoś innego urządzenia, np do discmana czy odtwarzacza mp3 to wszystko działa dobrze. Moja płyta główna to Gigabyte 8I945GZME-RH . Czy może wiecie jak na takie coś zaradzić ?? pozdrawiam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RatManek Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 moze gdzies w sterownikach masz suwak zrobiony na jeden glosnik. sprawdz dokladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matas Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 albo po prostu padł Ci jeden kanał na dźwiękówce zintegrowanej, tak jak mi niedawno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...