KamilFan Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Hej, od dłuższego czasu jak wejdę w menadżer urządzeń mam wykrzyknik przy PCI Device. Nie mam skąd tego zainstalować. Mam płytę główną Asus A8N-E. Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc w znalezieniu sterownika byłbym wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zainstalowales sterowniki do chipsetu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilFan Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 a skąd mam to wziąć. Wszystko to co mam na płytach już zainstalowałem. Xp Home Edition Athlon 64 3000+ 512 ramu płyta główna Asus A8N-E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Nie ma nic gorszego niz pisanie tego samego na paru forach.. Sprawdz ven i dev tego urzadzenia, jezeli masz VEN_197B&DEV_2363 to jest to JMicron JMB36X RAID Controller. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilFan Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ven_1002&DEV_AA20&SUBSYS_....... coś takiego mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 To AMD HDMI Audio http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst...xp/hdmiaudio-xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...