Sh4d0W Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Eee sorki, mialo byc o ASUS'ie a nie o ABIC'ie ;D. Fakt nie opłaca się wcale nie przeczę, ale skoro gośc chce miec ASUS'a to czemu nie. Ja kupiłem tylko tego ASUS'a bo jako jedyny mial pelnego SS. Zreszta kompa składałem w niedługim czasie po pojawieniu się na polskim rynku płyt na nf2 i naprawde ciężko było z płytami na tymże chipsecie. EpoX tylko w hurtowniach do ktorcyh nie miałem dostępu, ABIT w rev 1.0 a słysząc, że się niezbyt sprawuje nie brałem go pod uwagę, Leadtek'a tym bardziej, więc jedną sensowną płytką jaką udało mi się dostać (i tak po kilkunastu dniach męki, nerwówi i k.u.r.w.o.w.a.n.i.a) był własnie ten ASUS. Ja tam na niego nie narzekam, choć żałuje, że nie było wtedy ABIT'a NF7-S rev 2.0, zawsze lubiałem te płyty jednak rev 1.0 czy 1.2 to nie było to co tygryski lubią najbardziej ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 zmien tego athlona na 1700 xp z seri ktora sie dobrze kreci....... a do tego zamiast radka wsadz gf 4 ti 4600 :) a jak nie starczy chajsu to ti 4800 :)nie no jak ma wybor to niech bierze lepiej radka z dx9!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 świetne tez bym cos takiego chciał miec <span style="color:red;">[ciach!]</span>a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Ja jak skladalem to tez byl tylko Asus, jeszcze musialem miesiac szukac. Teraz to bym wzial albo Abita NF7-S 2.0 albo EpoXa 8rda3+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 zmien tego athlona na 1700 xp z seri ktora sie dobrze kreci....... a do tego zamiast radka wsadz gf 4 ti 4600 :) a jak nie starczy chajsu to ti 4800 :)nie no jak ma wybor to niech bierze lepiej radka z dx9!!!genghiskhan zgadzam sie z toba . Neo_x w czym jest lepsz ti-4600 od np. 9500pro jakosc obrazu? , ilosc fps , a moze DX9 jest gorszy od DX8 co .Chlopie bierz tylko cos z radeonow i nie sluchaj glupot .Radze ci dorze bierz co lepsze (np. 9500pro ) a nie sluchaj ( GFORCEMANIAK ) wiem bo porownowalem u siebie . (sam mam gf-4200) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 niestety gf-4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 zmien tego athlona na 1700 xp z seri ktora sie dobrze kreci....... a do tego zamiast radka wsadz gf 4 ti 4600 :) a jak nie starczy chajsu to ti 4800 :)nie no jak ma wybor to niech bierze lepiej radka z dx9!!!genghiskhan zgadzam sie z toba . Neo_x w czym jest lepsz ti-4600 od np. 9500pro jakosc obrazu? , ilosc fps , a moze DX9 jest gorszy od DX8 co .Chlopie bierz tylko cos z radeonow i nie sluchaj glupot .Radze ci dorze bierz co lepsze (np. 9500pro ) a nie sluchaj ( GFORCEMANIAK ) wiem bo porownowalem u siebie . (sam mam gf-4200)ja bym bral tylko ze wzgledu na to ze radek ma dx9 mozna sie jeszcze pokusic o FX 5600 :) tez dobra karta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 a ja sie dolaczam do topicu mowie tak jak koledzy co juz wyzej napisali biez tego nowego epoxa 8rda3+ albo abita nf7-s i pamieci to Twinmosy ddr 400 albo tego kingi HyperX a grafa moze byc no i procek 1700Xp+ JUIHB 0309 03012 itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 zaraz , zaraz czy aby napewno te TX byly na 0.13??? mi sie wydawalo ze to jakby tylko oemowa wersja 9500pro.Przecierz już napisałem czym jest 9600TX , po co zadawać pytanie na które już padła odpowiedz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajfer Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Odnosnie Radkow 9500 pro to moze sie wypowiem :) bo mam takowego: bios od r9700 pro herculesa. Kreci sie w miare dobrze ale ... wolalbym dobrego r9500 do krecenia. Co do wydajnosci tej karty w gierach dx8 to wole mojego starszego i tanszego ti4200 (lezy na polce i czasem go sobie z radkiem zmieniam) --> podkrecony cosik kolo ti 4600~4800 i smiga zarabiscie, natomiast R9500pro to jeden wielki shit z bardzo duze pieniadze, moze w dx9 bedzie lepiej ale na razie tylko badziewa na tym widzialem wiec sie nie wypowiem. Jak wywalac 1000 pln na karte to lepiej sie zastanowic :) i dolozyc troche do r9700 pro albo kupic r9100 czy ti4200 za polowe tej kwoty. Moge sprzedac gf4ti MSI 64Mb@ti4600~4800 i radeona 9500pro (sie kreci po 20~25 MHz na rdzen i pamiatki). Czekam na propozycje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 zmien tego athlona na 1700 xp z seri ktora sie dobrze kreci....... a do tego zamiast radka wsadz gf 4 ti 4600 :) a jak nie starczy chajsu to ti 4800 :)nie no jak ma wybor to niech bierze lepiej radka z dx9!!!genghiskhan zgadzam sie z toba . Neo_x w czym jest lepsz ti-4600 od np. 9500pro jakosc obrazu? , ilosc fps , a moze DX9 jest gorszy od DX8 co .Chlopie bierz tylko cos z radeonow i nie sluchaj glupot .Radze ci dorze bierz co lepsze (np. 9500pro ) a nie sluchaj ( GFORCEMANIAK ) wiem bo porownowalem u siebie . (sam mam gf-4200) ooo jaki ingliszmen sie znalazl....... poprostu chlopak chcial zeby kazdy wyrazil swoja opinie..... wiec ja wyrazilem.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 RDA3+ Rulez :P... Asusa mialem i jak pisali kiszka, mi chodzilo o O/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...