dragolol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 No wiec jak w temacie prosze o pomoc w wyszukaniu odpowiednich sterownikow do karty dzwiekowej SIS 7012 Podaje moj sprzet Komputer: System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Dodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Płyta główna: Typ procesora Intel Celeron D 331, 2666 MHz (20 x 133) Nazwa płyty głównej FUJITSU SIEMENS D1961 Mikroukład płyty głównej SiS 661FX/GX Pamięć fizyczna 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) Typ BIOS'u Phoenix (06/07/05) Port komunikacyjny Port komunikacyjny (COM1) Port komunikacyjny Port drukarki ECP (LPT1) Multimedia: Karta dźwiękowa SiS 7012 Audio Device Problem wyglada tak nie wiem jakie sterowniki pobrac nie mam o tym zielonego pojecia moze ktos z was wie ktore zainstalowac zeby mi dzwiek chodzil plytki ze sterownikami pogubilem;/;/;/ Prosze o pomoc z gory dziekuje wszystkim za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Moze juz czas zebys nauczyl sie korzystac z wyszkiwarki? http://www.google.pl/search?hl=pl&q=SiS+7012 pierwesze pare wynikow to strony ze sterownikami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragolol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 chodzi o to ze jak np instaluje sterownik sis 7012 audio to mi w czasie instalacji wyskakuje blad instalacji nie wiem czemu przy kazdym sterowniku tak sis 7012 tak wychodzi ... nie wiem czemu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 (edytowane) Czy potrafisz sie wysilic na tyle, zeby podac tresc tego bledu? Zainstaluj SP3 lub UAA do SP2 i dopiero instaluj sterowniki. Na stronie fsc jest podane, ze ta plyta ma kodek Realtek'a, sprobuj zainstalowac: http://webdownload.ts.fujitsu.com/download...1JtQEBtXWVjUx8k Edytowane 25 Grudnia 2009 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragolol Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 sory ale ja jestem zielony w tych sprawach ;/;/;/ Bład podczas instalacji wyskakuje nastepujacy : -536870397 Nie wiem moze zle sterowniki instaluje nie wiem Mialem windowsa z SP 3 ale to samo mi wyskakiwalo teraz mam windowsa z SP 2 i to samo wyskauje nie wiem jak zainstalowac i jakie zainstalowac sterowniki ;/;/;/ Jak by mogl ktos pomoc podac konkretne sterowniki i jak zainstalowac ;/;/;/ Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Jak by mogl ktos pomoc podac konkretne sterowniki i jak zainstalowac ;/;/;/Post wyżej masz podany odnośnik do sterowników. Jeśli problem będzie dalej występował, to uruchom instalację w trybie zgodności (prawoklik na instalce -> Właściwości -> Kompatybilność -> "Uruchom w trybie zgodności" i z listy wybierasz choćby 2000). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragolol Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 ej ale jaki sterownik zainstalowac ? ten z tej strony ? http://webdownload.ts.fujitsu.com/download...1JtQEBtXWVjUx8k bo nie wiem jaki zainstalowa c sterownik zeby wszystko chodzilo ;/ sory ze tak mące ale nie mam juz glosu w kompie od ponad 2 miesiecy ;/ pobralem ten plik z tej strony ale nie wiem jak to zainstalowac i nie wiem czy to sie jakos konfiguruje o.X .?? a do plyty glownej musze jakies sterowniki np najpierw zainstalowac ? jak tak to jakie ? Komputer: System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Dodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Płyta główna: Typ procesora Intel Celeron D 331, 2666 MHz (20 x 133) Nazwa płyty głównej FUJITSU SIEMENS D1961 Mikroukład płyty głównej SiS 661FX/GX Pamięć fizyczna 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) Typ BIOS'u Phoenix (06/07/05) Port komunikacyjny Port komunikacyjny (COM1) Port komunikacyjny Port drukarki ECP (LPT1) Multimedia: Karta dźwiękowa SiS 7012 Audio Device Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...