Vadeer Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Czy jest ktoś z Wrocławia, kto ma jakiegoś Dremela lub coś w tym stylu. Poszukuję osoby, która by mi wycięła w obudowie okienko odpłatnie oczywiście (ale w rozsądnej cenie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Czy jest ktoś z Wrocławia, kto ma jakiegoś Dremela lub coś w tym stylu. Poszukuję osoby, która by mi wycięła w obudowie okienko odpłatnie oczywiście (ale w rozsądnej cenie). moge ci wyrzynarka elegancko pochlastac ... ;) jak bedziesz chcial to zapodam ci foty jak wygladaja okna u mnie ciete wyzynarka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Czy jest ktoś z Wrocławia, kto ma jakiegoś Dremela lub coś w tym stylu. Poszukuję osoby, która by mi wycięła w obudowie okienko odpłatnie oczywiście (ale w rozsądnej cenie). moge ci wyrzynarka elegancko pochlastac ... ;) jak bedziesz chcial to zapodam ci foty jak wygladaja okna u mnie ciete wyzynarka ;) Nie dawaj. Znajdzie :) Podaj tylko linka. IMO zajebiste te okna :) :) COOLTURKA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 zapodaj linka ale jezeli tak dobrze wygladaja to bez zastanowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Czy jest ktoś z Wrocławia, kto ma jakiegoś Dremela lub coś w tym stylu. Poszukuję osoby, która by mi wycięła w obudowie okienko odpłatnie oczywiście (ale w rozsądnej cenie). moge ci wyrzynarka elegancko pochlastac ... ;) jak bedziesz chcial to zapodam ci foty jak wygladaja okna u mnie ciete wyzynarka ;) Nie dawaj. Znajdzie :) Podaj tylko linka. IMO zajebiste te okna :) :) COOLTURKA usuneli mo konto na lycosie to nie znajdzie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...