safix Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Witam szanowne grono , mój problem dotyczy tematu -jestem posiadaczem płyty głównej MD8080 (MS-7012) i tak się składa że ta płyta główna ma zintegrowaną kartę dźwiękową ale niema wejścia aby podłączyć mikrofon :(:(:( (skype) no i tu zaczynają się schody,więc liczę na pomocną wskazówkę szanownego grono.Wiem ze można podłączyć panel czołowy(http://www.allegro.pl/item857230853_front_panel_5_25_usb_srebrny_czarny_komplet.html) z wyjściami no ale ......może coś innego ???czytałem o mikro karcie na USB ??? ale.... no właśnie temu proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 A ile wejść jest z tyłu? Jeśli trzy, to mikrofon podłączasz to tego różowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 jeśli dobrze kojarzę tą płytę, jest tam trochę cyfrówki na tylnym panelu. 2xoptyczne i 2xcoax, ale nie pamiętam co jeszcze. To oznacza, że dźwiękówka może być nienajgorsza. Może wejście mikrofonowe da się ustawić w sterownikach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safix Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Tak ainaruth masz racje to ta płyta , ale co dalej wedlug mojej wiedzy to nic na ten temat nie pisze :sad: http://217.110.237.67/Manuals/8080-engl%20-%20MD-8080.pdf jak ktoś by zerknął :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Na stronie 12 w tym manualu masz przecież rozpiskę które złącze jest które. Wystarczyło tylko chwilę poszukać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...