piotres Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Czesc Kilka tygodni temu zrobilem takie oto 2 kontenerki . Maja chlodzic ATI5970 przy uzyciu Ln2 . Zbudowane nieco nie modna technika spawania z kilku czesci, w podstawie rdzen 42mm srednicy/41mm wysokosci . Calosc srednicy 42mm i wysokosc calkowita okolo 200 mm. Zapinka i backplate z nierdzewki, izolacja 19mm grubosci. A tutaj razem z kontenerem na CPU . dzieki pozdrawiam Piotrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Kto mówi, ze to jest niemodne? :huh: Fajnie wyszły nie powiem :) Sam myślałem nad takim sposobem montażu, tylko czy taki kontener się nie obróci? :) Chodzi mi o to, że zapinka może się swobodnie kręcić - wypadku FC to nie problem, ale tutaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Jak przykrecisz, to sie nie obroci juz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sew Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 niezle, pytanko mam jedynie jak montowana jest zapinka na kontener ? Jaka obręcz w ten "rowek" i na niej zatrzymuje sie zapinka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 niezle, pytanko mam jedynie jak montowana jest zapinka na kontener ? Jaka obręcz w ten "rowek" i na niej zatrzymuje sie zapinka? Obrecz to pierscien segera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kub3n Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 fajnie to wyglada, tak oldskulowo ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ładnie i pięknie, ale ciekawi będzie wyglądać kontrolowanie temp na ln2 i tym kontenerze, w "pionowych" kontenerach na gpu jakoś wydaje się to naturalne, o tutaj hmm, sam nie wiem. Kiedy pierwsze testy? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Kiedy pierwsze testy? ;) U wlascicieli to juz dawno byly :lol: . A co jestes chetny przeprowadzic rzetelne testy porownujac rozne kontenery na Ln2 ? Jakby co to jestem offline od dzis do 03.01 :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Dogadamy się na pewno jak już wrócisz :rolleyes: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...