Sysak Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Ja tylko nie czaję czemu włączników i portów nie dali z przodu, tylko gdzieś z tyłu przy kablu zasilania. Z resztą takiego maca pro i tak mało który śmiertelnik kupi, bo to zazwyczaj służy jako serwery/stacje robocze i kosztuje małą fortunę, ale tak samo jest w macu mini czy imacu w którym idealnym miejscem na na te rzeczy bok, a tak trzeba macać gdzieś na ślepo, żeby włączyć, o podłączeniu jakiegoś pendrive'a czy telefonu już nie mówiąc. Co śmieszniejsze nawet jak np. głupie asusu jak zwykle kopiuje design apple w jakimś swoim produkcie, to nawet nie wpadną żeby poprawić tą oczywistą ułomność tylko robią identycznie. ASUS-VivoPC_1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Patrząc od strony funkcjonalności - jak gruby musi być kabel dla zasilenia jednostki pobierającej góa 700W mocy. No i sam zasilacz byłby małą, wyjącą skrzynką poza jednostką... Nie halo. W obecnym projekcie to ma sens ( chyba ) wentylator nawiewa na radiatory końcówki mocy zasilacza a później wszystko idzie na chłodzenie podzespołów. Wielki plus dla inżynierów-designerów. Czakam na kopiowanie pomysłów na rynek urządzeń biurowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Sysak- klawiatura od jabłka ma guzik zasilania. Przynajmniej miała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Nie pomylił Ci się z przyciskiem do wysuwania tacki cd/dvd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Zewnętrzna. Mam przed sobą właśnie tą z przyciskiem od napędu. I fakt-faktem, jest przycisk do wysuwania. Ale na zewnętrznej, począwszy od tej dołączonej do "kolorowego" maca- przycisk włączania gdzieś był. EDIT: Klawiatura od e-maca, czy jakoś tak: W nowej chyba jest na boku. Ale jeżeli nie ma- to nie będę się kłócił. :) Edytowane 15 Czerwca 2013 przez KWS89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 W nowej chyba jest na boku. Ale jeżeli nie ma- to nie będę się kłócił. Jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Magia Apple, kilka godzin dywagacji wśród PCtowców, na temat istnienia, bądź nie, przycisku w klawiaturze... :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Nie zapominajmy, że sam jestem użytkownikiem Macbooka. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 chwalisz się czy żalisz ;) ? 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 Chwalę sobie ten wynalazek. Do grania mam PS3. A do pracowania i bezproduktywnego gubienia się w internetach- OSX. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Sysak- klawiatura od jabłka ma guzik zasilania. Przynajmniej miała. Aha. to dlatego. tam gdzie używałem zmienili te klawy na normalne z kabelkiem bez przycisku. Wtedy za to masz łatwy dostęp do usb... Bo nie można mieć wszystkiego na raz. Edytowane 15 Czerwca 2013 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Bo klawiatura ma tylko jeden bok :D więc albo przycisk albo usb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 więc albo przycisk albo usb :) Tak. Trudno, żeby klawiatura bluetooth miała huba usb... 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) Aż Ci plusa sam wrzucę, nie pomyślałem nawet, mój błąd Choć jak już dają wersję na kablu to chyba mogli dać hub usb jako dodatek z drugiej strony, zostawiając przycisk power on/off, nie tak? Edytowane 16 Czerwca 2013 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 W klawiaturach na kablu są dwa porty, po jednym na stronie, więc trochę taki mini hub. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Nokia Lumia 1020 aka Nokia EOS, czyli następca 808 PureView. Z tego, co widzę od Lumii 925 różni głównie aparatem a ta z kolei od Lummi 920 różni się chyba wyłącznie niższą wagą. Trochę słaby rozwój IMO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 WP8 plus ten aparat i jak dla mnie wystarczy :) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Ostatnio rozglądam się za nowym telewizorem i ciężko było mi zadecydować jak duży być winien. Pokój mam galanty, więc spokojnie na jednej ścianie mogłaby wisieć jara sześćdziesiątka. Portfel jednak podpowiada, że jakby trochę przysunąć kanapę to czterdziestka też by wystarczyła. Nie mogąc podjąć decyzji postawiłem powierzyć ją nauce! Wybiorę najbardziej opłacalny! Jednak ustosunkowanie przekątnej do ceny wydawało mi się tak niemiarodajne, że policzyłem pole powierzchni dla popularnych przekątnych i dzieląc przez cenę otrzymałem ile centymetrów kwadratowych mogę kupić za złotówkę. Brałem pod uwagę najtańsze ledy 1080p z klasą energetyczną A lub lepszą (tv u mnie włączony prawie 24/7). Wyniki: Przek Pole Cena Cena_jm40 4411 1487 2.9742 4863 1518 3.2046 5833 1927 3.0347 6090 2243 2.7250 6892 2394 2.8855 8339 3199 2.6160 9924 4027 2.46 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Niezłe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GpH4hrV38J0 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 Pytanie w stu procentach serio, zero trollowania. Czym różni się iPhone 5S od 5 poza wyżej taktowanym procesorem i innym przyciskiem home? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 Więcej amejzingu. 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 No właśnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 Pytanie w stu procentach serio, zero trollowania. Czym różni się iPhone 5S od 5 poza wyżej taktowanym procesorem i innym przyciskiem home? Kolorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 Różni sie literą. iP5 to taki Psikutas bez S. Wysłane z Memo Pad HD 7 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 Ms pracuje nad konkurencją dla Siri i brzmi to co najmniej ciekawie (przynajmniej dla fanów uniwersum halo): http://www.xboxonezone.pl/xbox-one-przemowi-do-nas-glosem-cortany/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord of The Fallen Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 Sama technologia jest interesująca, MS chce zrobić coś innego niż Siri i w tym celu prawdopodobnie spróbuje wykorzystać Kinecta. W wypadku komórek... nie wiem jak to ma działać, poprawianie błedów w sms'ach? Sugestie dotyczące wyboru stron www oraz contentu? Generalnie przyznaje, że brzmi ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 Ms pracuje nad konkurencją dla Siri i brzmi to co najmniej ciekawie (przynajmniej dla fanów uniwersum halo): http://www.xboxonezone.pl/xbox-one-przemowi-do-nas-glosem-cortany/ Czekam na asysteta a'la GlaDOS :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 Czekam na asysteta a'la GlaDOS :DZe strzelającymi wieżyczkami? :P Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalk 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 Ze strzelającymi wieżyczkami? Sterowanymi na BT byłoby zabawnie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...