maSTHa212 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 http://www.engadget.com/2013/12/01/amazon-prime-air-drones/ Powiem szczerze, ze mnie zamurowalo. Drony wojskowe to niby żadna nowość, ale to?? Chętnie zamowilbym cokolwiek tylko po to żeby zobaczyć takiego listonosza w akcji :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zostań terrorystą, przyślą ci jakąś wystrzałową paczkę takim dronem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2013 Jak zostanie terrorystą, to sam będzie takim dronem rozsyłał wystrzałowe paczki. Nakociło się tego draństwa ostatnio - ile razy jestem na jakiejś imprezie, tyle razy nerdy z nexami/gopro filmują z powietrza. Ciekawi mnie, jakie to draństwo Amazonu ma baterie. Te hexy, które spotykałem, działały 15-20 minut na jednym ładowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 http://www.benchmark.pl/aktualnosci/microsoft-lumia-535-smartfon-premiera-specyfikacja.html No i stało się. "Skończyła się pewna epoka" - RIP Nokia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 RIP Nokia z tego co mi się wydaje było tak od dłuższego czasu. Tak mniej więcej od od Pure View 808 chyba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Ja dalej nie rozumiem jak można było zabić taką markę. Juz kiedyś była o tym mowa ze nokii nie będzie, potem Microsoft się z tego wycofał żeby ostatecznie nokie zabić. W głowie mi się to nie mieści. Tak BTW wczoraj jadłem Delicje i jak się okazuje nie ma na nich już logo Wedla.. czemu? Bo teraz wszystko ma prawie Mendelez czy jakoś tak.. Edytowane 13 Listopada 2014 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 WTF: http://www.microsoft.com/pl-pl/mobile/telefony/208/specyfikacje/ ? Sprzedali im smartfony czy całość? Od kiedy Asha i zwykłe telefony należą do MS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Jak kupili dział mobilny Nokii, to razem z Ashą, martwym Symbianem i całą resztą. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 No to czekamy do 2016 na Nokię z Androidem. Tymczasem trzeba będzie się zadowolić Moto E/G lub S4 mini. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Mam takie szczęście, że to już kolejna marka, której fon miałem a zniknęła z rynku telefonów. Był Siemens, był Sony Ericsson, była Nokia. Miałem też jakiegoś Sagema ale oni chyba jeszcze gdzieś tam, może też przestali się bawić w fony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Ja dalej nie rozumiem jak można było zabić taką markę. Marka nie została zabita tylko popełniła samobóstwo stojąc w miejscu i nie reagując na zmieniający się rynek. Zaspali i niestety to kosztowało ich głowę. Nokia to kawał historii i wiele telefonów obecnie uważanych już za klasyki i kamienie milowe. Pamiętam do dzisiaj jak w 2002 miałem okazję bawić się 7650 zanim jeszcze oficjalnie trafiła na rynek. Ależ to był szał: aparat VGA, MMSy, możliwość wstawienia dzwonka WAV, kolorowy ekran). Jak się teraz na to spojrzy to co najwyżej z politowaniem. edit. Swoją drogą śmiem twierdzić, że gdyby za wczasu Nokia porzuciła Symbiana i wskoczyła na wagon z Androidem to w tym momencie byłaby na miejscu Samsunga. Edytowane 13 Listopada 2014 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2014 No to czekamy do 2016 na Nokię z Androidem. Nie wiem na co chcesz czekać jak to już jest. Marka nie została zabita tylko popełniła samobóstwo stojąc w miejscu i nie reagując na zmieniający się rynek. Zaspali i niestety to kosztowało ich głowę. Nokia to kawał historii i wiele telefonów obecnie uważanych już za klasyki i kamienie milowe. Pamiętam do dzisiaj jak w 2002 miałem okazję bawić się 7650 zanim jeszcze oficjalnie trafiła na rynek. Ależ to był szał: aparat VGA, MMSy, możliwość wstawienia dzwonka WAV, kolorowy ekran). Jak się teraz na to spojrzy to co najwyżej z politowaniem. edit. Swoją drogą śmiem twierdzić, że gdyby za wczasu Nokia porzuciła Symbiana i wskoczyła na wagon z Androidem to w tym momencie byłaby na miejscu Samsunga. Grał król w kule, przesrał koszulę. Przespali w sposób haniebny, to prawda, bo Symbian Belle powinien mieć premierę co najmniej kilka lat wcześniej, w okolicach trzeciego srajfona i pierwszych Kałdroidów. Podstawowy argument, czyli "jest durzo aplikacji he he a nie jak na symbiana c'nie", nie miałby sensu, gdyby obrodziło zawczasu apkami do pierdzenia, nie szkodzi że w większości bezużytecznymi, jak w Markecie dla Kałdroida. Tenże zostałby wtedy, jak cała reszta Linuksów, niszową ciekawostką dla nerdów i zwyroli, a Google do listy porażek obok na przykład Google+ mogłoby doliczyć jeszcze jedną, z systemem operacyjnym. No ale jak dopuszcza się do głosu prezesów, dyrektorów i menadżerów, z których każdy jest klinicznym idiotą i któremu strach powierzyć w nadzór choćby wiadro rzygowin (poznałem takich przerażająco dużo), to potem jest to co jest. Cztery rdzenie do płynnego przewijania menu, hłe hłe hłe. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jeżeli system stosowany jest tylko w urządzeniach mobilnych jednego producenta to z góry jest skazany na porażkę... nikt poważnie nie zainteresuje się pisaniem softu na te kilka telefonów z symbianem które nokia miała by w ofercie. Na takie zabawy może sobie pozwolić MS czy Apple gdzie system to część całej architektury a nie jakaś nokia z symbianem... Argument "a u nas nie muli" nie wystarczy. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jeżeli system stosowany jest tylko w urządzeniach mobilnych jednego producenta to z góry jest skazany na porażkę... Ale kiedyś stosowany był na urządzeniach niemal wszystkich czołowych producentów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Symbian? Oprócz Nokii, romansował z nim Siemens z modelem SX1, i Sony z modelami w950i i p600i- i jeszcze chyba jakis model mieli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 http://pl.wikipedia.org/wiki/UIQ Na UIQ nigdy nie zawitałem, a później dotykowce z Symbianem przejął S60v5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Symbian jest starszy niż może się niektórym wydawać :wink:http://youtu.be/YtTBmSdnEeA?t=10m11s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...