Skocz do zawartości
USB

Menedżer Pobierania Dla Rapidshare

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam niewielkiego programiku, który będzie pobierał pliki z rapidshare dla konta premium. Program ma być po polsku i ma mieć możliwość dodawania wielu plików jednocześnie. Używałem FDM, ale tam trzeba wklejać linki pojedynczo. Natomiast RapGet nie wiedzieć czemu nie ściąga, cały czas próbuje się połączyć bezskutecznie. Oczywiście program ma być darmowy, bez żadnych bannerów reklamowych itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko jDownloader!

Polski interfejs,automatyczne sprawdzanie dostępności plików,możliwość korzystania z kilku kont naraz (skończy Ci się limit dzienny na jednym, przerzuca Ci pobieranie na inne),automatyczne wypakowywanie archiwów(zapisujesz hasło do plików podczas wrzucania listy i jazda!)i wiele innych.Przez dłuższy czas jechałem na flashget ale jDownloader bije go na głowę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat w sumie nieaktualny, bo odkryłem, że w FDM po wciśnięciu Ctrl+Shift+V można dodać wiele plików jednocześnie.

JDownloader z tego co się orientuję jest na javie, a to nie wróży dobrze. Poza tym dziwi mnie dlaczego instalka waży prawie 30 MB?

FDM mi wystarcza, i tak nie korzystam z wielu funkcji, które oferuje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sie tego Internet Download Manager uzywa? Jak wkleje link to mi chce pobierac .html...

IDM integruje się z przeglądarką (ja używam Firefox)

Zaznaczasz linki, klikasz ppm i wybierasz "Ściągnij przez IDM"

Jeżeli nie wyciągnie loginu z cookies, to wpisz go w opcjach programu > autoryzacje

prosto i bezproblemowo

Czasem się zdarza, że pobierze pliki w formacie html, więc trzeba ręcznie usunąć rozszerzenia html.

Linki powinne być podawane bez html.

Jeżeli pokazuje ci na liscie plik html o rozmiarze kilku KB, tzn, że program nie zalogowal sie na rs.

Wejdz w sciaganie > opcje > autoryzacje > nowy ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla userów Premium IDM jest the best. Zaawansowane kolejkowanie plików, wył. kompa po ściągnięciu etc. Można integrować z przeglądarką lub podawać mu plik txt z linkami. Bez problemu wyciąga linki nawet z całkowicie zawalonego tekstu, tj, można sobie całą strone ww zaznaczyć i skopiować a i tak wyciągnie prawidłowe linki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi