michaelix Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam! Jestem nowym użytkownikiem purepc.pl i jest to mój pierwszy post na tym forum. Mam problem z podłączeniem mojego PC'ta z kartą graficzną ATI Radeon HD 4350 (1GB) która posiada wyjścia podpisane CRT, VIDEO i DVI do Telewizorka Panasonic Viera (37''). Otóż mam kabel, pasujący do wejścia podpisanego VIDEO (chyba s-video się nazywa te wejście?) +Jack 3,5mm który z drugiej strony zakończony jest końcówką EURO. W TV są 2 porty EURO (więc używam tego podpisanego s-video "AV2"), gdy podłącze kompa do TV i włączę AV2 nie wyświetla obrazu, ale słyszę dźwięk. Dodam że w CATALYST nie wykrywa mi TV. Jest ktoś w stanie rozwiązać mój problem? Dodam, że nie chcę kupować innego kabla (potrzebuje ok 10m i ten mi wystarcza). wygląda to mniej więcej tak: [PC] (s-)video+jack >-----------------------> EURO [TV] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdan Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 (edytowane) Podłącz przez DVI (Cyfrowe) . Możesz też użyc np przejściówki DVI-HDMI Edytowane 30 Grudnia 2009 przez sirdan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...