radziuxd Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Najpierw wymagał biblioteki OpenAL32.dll, zainstalowałem ją jako plik .dll wrzucony do system32, pomogło ale teraz wyskakuje mi błąd: więc zainstalowałem jeszcze cały pakiet SDK OpenAL oraz plik oalinst I nadal nic, poza tym stery od grafiki są na miejscu, a problem nie znika, proszę o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Po instalacji OpenAL wykonaj jeszcze punkt 4 z poniższego - może pomoże. 1) Grab a copy of openal here: http://www.openal.org/downloads.html 2) Save it to Desktop 3) Run the oalinst.exe file that you saved on the Desktop .... Now for some odd reason this does nothing yet you need to do the following: 4) Go into /Program Files (x86)/OpenAL/ and rerun the same installation file (oalinst.exe) located in that folder one more time. Poza tym spróbuj 3DMark'a przeinstalować i wgrać jeszcze raz stery do grafy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziuxd Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Wykonałem ten krok i od razu przeinstalowałem 3DMarka, więc nie wiem co pomogło ale ważne, że działa :) Dzięki za pomoc. ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Nie ma sprawy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...