master4life Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ostatnio mój stary odtwarzacz dvd manty wyzionął ducha i potrzebuje go czymś zastąpić, zastanawiałem się nad nagrywarką z twardzielem. Może ktoś na forum miał styczność z takim urządzeniem? Jak to się sprawuje w praktyce? Możecie coś polecić? Czym taniej tym lepiej, jednak jakość zawsze w cenie, powiedzmy +-800zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 (edytowane) A jak ma sie sprawowac? W odtwarzaniu jak DVD, w nagrywaniu podobnie jak video tyle ze z wyzszą jakoscią i mozliwoscia edycji. Cos z dyskiem od 160GB mozna dostac od ~500zł(tyle gdzies dałem za samsunga). JAk ma byc nagrywarka to nie polecam zadnych dziwnych wynalazków. Edytowane 29 Grudnia 2009 przez SGJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...