chell Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam. Poszukuje notebooka lub netbooka w okolicach 2000zł Potrzebuje by chodziły płynnie na nim proste programy, office, internet, filmy lecz nie koniecznie hd, stare gry na poziomie warcraft 3 diablo 2 :lol: Najważniejszą cechą dla mnie jest mobilność tak aby można go było bez problemu wszędzie zabrać. Optymalne dla mnie są 12.1 - 13.3 cali. W ostateczności jeśli naprawde się nie opłaca moge wsiąść max 15.4 Słyszałem że te 10.1 od asusa i msi są bardzo słabe i nie nadają sie do aż takiej ciężkiej pracy więc one odpadają. Nie potrzebne mi HDMI. Dobrze jak by bateria wytrzymywała te 3h, był w miare solidny i mógł obsługiwać obecne sieci bezprzewodowe. Czy macie coś godnego polecenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Owszem - 12" - Asus UL20A :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkoz11 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam. Poszukuje notebooka lub netbooka w okolicach 2000zł Potrzebuje by chodziły płynnie na nim proste programy, office, internet, filmy lecz nie koniecznie hd, stare gry na poziomie warcraft 3 diablo 2 :lol: Najważniejszą cechą dla mnie jest mobilność tak aby można go było bez problemu wszędzie zabrać. Optymalne dla mnie są 12.1 - 13.3 cali. W ostateczności jeśli naprawde się nie opłaca moge wsiąść max 15.4 Słyszałem że te 10.1 od asusa i msi są bardzo słabe i nie nadają sie do aż takiej ciężkiej pracy więc one odpadają. Nie potrzebne mi HDMI. Dobrze jak by bateria wytrzymywała te 3h, był w miare solidny i mógł obsługiwać obecne sieci bezprzewodowe. Czy macie coś godnego polecenia? Obadaj ASUSa UL80AG lub Eee PC 1201N. Pierwszy ma lepszy procesor (CULV), natomiast drugi ma lepszą kartę graficzną. (Nvidia ION) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chell Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Podany przez ciebie asus UL80AG jest ciężko dostępny i trochę za drogi. Czy jest jakaś znaczna różnica między procesorami atomem 330 a Dual Core SU2300? Ten asus 1201N prezentuje się całkiem nieźle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E57 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 między Atomem N330 a CULV SU2300 jest jakieś 50% różnicy wydajności na korzyść tego drugiego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...