save87 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 TACENS SAGITTA 2 Chciałbym się dowiedzieć czy ta obudowa jest warta swojej ceny i czy ten kosmiczny wentylator również pracuje tak jak wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Mam Tacens Sagitta Lux i jeżeli ta buda jest podobnie wykonana to można kupić lepszą w tej cenie. np. K58, Antec 300, CM 690, SilentiumPC Gladius 600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 ps. miałem panel tego Tacens Sagitta - niesamowita tandeta (tragiczne kąty/czytelność , kiepskie wykonanie co widać po lutach, najgorszy sposób podłączenia z możliwych [łączymy pomiędzy płytą główną a zasilaczem czyli wtyk ATX 24] ). I jeszcze coś mi tam nie pasowało (pamięta ustawioną prędkość wentylatorów po odcięciu zasilania? - bo jeśli nie to już totalnie można tym palić w kominku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...