Skocz do zawartości
bober1441

Cześci Do Obudowy

Rekomendowane odpowiedzi

Wkrótce zamierzam zrobić obudowę do peceta z aluminium. W związku z tym mam dwa pytania. Czy jest możliwość zamówienia w internecie gotowej tylnej ściany?

I drugie pytanie, gdzie mogę kupić kieszenie 5,25. Mam tutaj na mysli takie, jak występują w dzisiejszych obudowach.

Wszystkie części oczywiście na rozmiar;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkrótce zamierzam zrobić obudowę do peceta z aluminium. W związku z tym mam dwa pytania. Czy jest możliwość zamówienia w internecie gotowej tylnej ściany?

I drugie pytanie, gdzie mogę kupić kieszenie 5,25. Mam tutaj na mysli takie, jak występują w dzisiejszych obudowach.

Wszystkie części oczywiście na rozmiar;)

jesli chodzi ci o cala zatoke 5.25 z takiej zwyklej obudowy, bo nie wiem jak rozumiec kieszen, to musialbym zobaczyc w piwnicy, czy mam jeszcze stara obudowe, to pewnie bym mial.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha, to może zaczne od przeszukani mojej piwnicy;p

A co ze ścianą tylnią?

ewentualnie tak samo... a dokladniej mozesz sobie wyciac ze starej budy ten kawalek tylu, i przykrecic do nowej. zreszta mysle, ze troche zachodu z przykreceniem katownika i powycinaniem otworkow, jest lepszym i estetyczniejszym pomyslem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi