bober1441 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Wkrótce zamierzam zrobić obudowę do peceta z aluminium. W związku z tym mam dwa pytania. Czy jest możliwość zamówienia w internecie gotowej tylnej ściany? I drugie pytanie, gdzie mogę kupić kieszenie 5,25. Mam tutaj na mysli takie, jak występują w dzisiejszych obudowach. Wszystkie części oczywiście na rozmiar;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Wkrótce zamierzam zrobić obudowę do peceta z aluminium. W związku z tym mam dwa pytania. Czy jest możliwość zamówienia w internecie gotowej tylnej ściany? I drugie pytanie, gdzie mogę kupić kieszenie 5,25. Mam tutaj na mysli takie, jak występują w dzisiejszych obudowach. Wszystkie części oczywiście na rozmiar;) jesli chodzi ci o cala zatoke 5.25 z takiej zwyklej obudowy, bo nie wiem jak rozumiec kieszen, to musialbym zobaczyc w piwnicy, czy mam jeszcze stara obudowe, to pewnie bym mial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober1441 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Aha, to może zaczne od przeszukani mojej piwnicy;p A co ze ścianą tylnią? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Aha, to może zaczne od przeszukani mojej piwnicy;p A co ze ścianą tylnią? ewentualnie tak samo... a dokladniej mozesz sobie wyciac ze starej budy ten kawalek tylu, i przykrecic do nowej. zreszta mysle, ze troche zachodu z przykreceniem katownika i powycinaniem otworkow, jest lepszym i estetyczniejszym pomyslem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober1441 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Dzięki. Stare posłuży mi na wzorzec;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...