Andre77 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam ! Zastanawiam sie nad wyborem tych 2 kart. Wiem ze te karty sa bardzo dlugie i ciezko je wlozyc w niektore obudowy. Znalazlem taka obudowe i chce ja kupic ale nie wiem czy sie zmieszcza w nia te karty. Obudowa : Thermaltake Armor +. Bede wdzieczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Znalazlem taka obudowe i chce ja kupic ale nie wiem czy sie zmieszcza w nia te karty.Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Nie chce zakładać nowego wątku, więc zadam pytanie tutaj, poniekąd związane z tematem. Czy ktoś orientuje się czy do thermaltake'a soprano dam radę włożyć hd5870. Jestem aktualnie na urlopie w Trójmieście więc nie mam jak teraz do budy zajrzeć czy dużo jest rezerwy. Pewna i szybka odpowiedź napewno ułatwi mi ewentualne jutrzejsze zakupy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 (edytowane) Z tego na ile znam tą obudowę szanse są bliskie zeru. To mała i ciasna obudowa, szczególnie odległość od dysków do tyłu słabo wypada. 5850 powinna wejść bo jest mniej więcej równa szerokości płyty ATX. Edytowane 31 Grudnia 2009 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jednak weszła, ale trzeba było koszyk na dyski wypierniczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...