mongothealien Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 http://s204.allegro.pl/photos/400x300/13/1304/130417/13041735 potrzeba jakiejś specjalnej spawary, czy wystarczy jakiś soft ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Tak wystarczy soft - np. Photoshop czy Paint Shop Pro, mieć swoje zdjęcie i zdjęcie płytki. Potem już robisz prosty fotomontaż i gotowe :D ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 kiedys byla mowa o tym na www.cdrinfo.pl potrzeba wypalarki ze specjalna funkcja ehh niestety nie pamietam jak sie nazywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 yamaha wypuscila nagrywarke z taka funkcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 kijowo, myślałem, że siem trochę pobawię moim cyklonkiem. BTW nieźle kolo kroi za płytkę - czytaliście uzasadnienie? "Przygotowanie i wypalenie takiej płytki trwa niestety bardzo długo i przez to cena nie może być niższa - ale napewno EFEKT jest WART tej CENY !!!" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 eee... zbędny wodotrysk hehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Kurna, a ja myślałem, że to fake :) No cóż nie wiem za bardzo po co to komu, ale jak ktoś chcę to niech se wypala płytki ze swoją facjatą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 photoshop albo 3dmax, chodziaz ps wystarczy stanowczo:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Wydaje mi sie ze to bardziej Plextor niz Yamaha ma ten progam. Jednak nic nie ma za darmo. Jak widac powyzej na plycie nagrane jest tylko z 1MB (taki cienki pasek) poniewaz takie wypalanie obrazków mozna wykonac tylko na NIENAGRANEJ czesci plyty. Wiec jak dla mnie funkcja przyjemna ale zdecydowanie zbyteczna (bo kto nagrywa dzisiaj mniejsza czesc plyty czyli jakies 100-200MB, bo 350MB to juz 2/3 plyty albo nawet 3/4) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 zadalem ptanie na cdrinfo i czekam na odp .. ;) http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?s=&...&threadid=21276 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Moim zdaniem to jest sciema. Wiemze Yamaha miala taka nagrtywarke ale ona wypalala napisy. Watpie zby mozna bylo tak dokladnie odwzorowac na plytce cos. IMO SCIEMA !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 to jest yamacha raczej , taka nagrywarka slono kosztuje bez 700/800 zł nie masz co szukac ale baje fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Napisy to mozna wypalac to sie zgodze ale tylko na wolnym miejscu na plycie. Na nienagranej czesci. Watpie zeby to smigalo na caly cd.i jeszcze w dodatku jakies zdjatka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Jestem juz pewien ze to Plextor bo pamietam ze widzialem w tygodniowce AGE Computer. A nazwa programiku cos z REC bylo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 bylo o tym - ale to chyba tylko napisy mozna tym robic o ile wiem a jaka wypalara to juz nie pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 To jak dobrze pamiętam nazywa się disc-tatoo. Ale z tego co wiem to można wypalić napis na brzegu, tak więc ten obrazek to chiba fotomontaż Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 he qrde mogl wypalic jakas ladna pania na tej plytce :D a co do nagrywarki to na pewno YAMAHA co do plextora to nie slyszalem ale mozliwe ze tez jest :D napisy ta yamaha wypalala ale nie slyszalem zeby wypalala zdjecia :D ale calkiem mozliwe ze cos takiego tez potrafi :D moze sie z czasem przekonamy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Only the CRW-F1 series by YAMAHA lets you burn text and graphics on the un-used storage space of a CD-R Disc. Graphics are freely sizable and reproduced in up to 128 scales of grey. The Nero software included in the package makes creating your Disc T@2-CD as easy as designing a CD cover. The possibilities of Disc T@2 are many and varied: Table of contents: Provide your CD with information such as album title, artist, date Promotion: Burn your corporate logo onto the presentation CD Security: Mark your CDs with indelible security information Creativity: give free rein to your fantasy and turn your CD into a work of art! How does it work? Owing to the dense succession of pits and lands, conventional burn methods do not permit the generation of graphics on disks. Add to this the fact that CD-R drives are not designed for burning extremely bright or dark points on a disk. In fact, individual pits or lands are often exchanged in an attempt to avoid the CD turning out too dark or too bright. Conventional CD-R/RWs therefore indicate uniform surface colouring. The new technology permits the pits and lands to be arranged in rows instead of alternately resulting in brighter and darker areas which together form a graphic. The data tracks on CD-Rs are spiral-shaped from the centre towards the outside edge. In order to burn a graphic onto the disk, the pits and lands need to be written extremely accurately (i.e. with exactly the same radians) on the subsequent turns of this spiral. This requires extremely precise laser control and Yamaha is the only manufacturer to currently offer this. http://www.tomshardware.pl/storage/20020927/index.html i nie mam więcej pytań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 No w sumie fajny bajer i jest jedna przydata funkcja jak by nagrac swoje zdjecie i ktos ci plyte zarypie to łatwo bedzie mu udowodnic ze to twoje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 ale fajne. chyba sobie sprawie taki bajerek ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Only the CRW-F1 series by YAMAHA lets you burn text and graphics on the un-used storage space of a CD-R Disc. No Michlak wszystko wyjasnil. Tylko wolne miejsce mozna zapisac napisem wiec zeby nagrac obrazek caly to czeba chyba z 50 mb nagrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Jestem szczęśliwym osiadaczem tego cudeńka. Ale bajer kaszanka. po pierwsze muszą byc NAPRAWDE niebieskie nosniki. na srebrnych czy zielonkawych nic nie widać, po drugie oczywiście zamknieta sesja i chyba 1,5MB nagrane na niej, i po trzecie ONA NAGRYWA TO TAK WOLNO ze się mozna potrzaskać. Ale jeśli chodzi o nagrywanie Audio to Yamacha F1 rulez i nie ma mocnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...