kelcior Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 (edytowane) Altitude Game http://altitudegame.com : Altitude is a fast-paced cartoon aerial brawler. Online multiplayer aerial combat game with 2D physics-based gameplay and a cartoony aesthetic. It features 5 unique planes, a perk system inspired by CoD 4, crazy powerups, a map editor, and an account system that helps you find friends for maximum enjoyment. Ktoś słyszał o tej gierce? naprawdę genialny arcade (multiplayer), wciąga jak mało która gra ostatnio wydana, no i instalka zajmuje jakieś 36mb. (niestety w demo można pograć tylko 3 godziny) ale za to gra jest tania jak barszcz, dostałem ją na steamie za 7 Ojro, aktualnie kosztuje nawet mniej. Do tego dość aktywne forum, patche, nowe mapy pojawiają się mniej więcej co tydzień. Jedyne do czego można się przyczepić to brak polskich dedyków dla tej gry (wydaje mi się że to kiepski marketing), ale śmigając nawet na serwerach amerykańskich ping jest zupełnie nie odczuwalny. Jeśli ktoś postanowi spróbować swoich sił dajcie znać, Pozdrawiam i do zobaczenia na celowniku. :-) Edytowane 18 Stycznia 2010 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Właśnie zakupiłem ten mały hicior. Gra naprawdę posysa na maksa, wciąga jak bagno, czy jak tam kto chce... ;) Zachęcam wszystkich do ściągnięcia dema, bo naprawdę warto! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Już dawno kupiłem na jakiejś promocji i gram do dzisiaj. ACE 6 wbity, najfajniej gra się w tryb Ball, czasami taki gole wpadają, że jest śmiech totalny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Jeszcze pare osob i mozna by kiedys zorganizowac jakis meczor PurePC vs reszta swiata :lol: oczywiscie Ball mode :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignus Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Jestem za ;] Ta gra ukradła mi tyle godzin z życia, fajnie by było wspólnie pograć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Teraz jest/będzie free weekend na steam z tą grą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Tryb Ball faktycznie daje rade ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 skorzystałem z promocji na steam ale jakos mnie nie wciagneło. Pzreszedlem tutorial iot o by bylo tyle. IMO jest to poziom gier flash wiec powinna byc za darmo caly czas. No i niepolubila sie z esetem, crash jak minimalizowalem zeby zezwolic na polaczenie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Korzystam z eseta i nie mialem nigdy wczesniej problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...