save87 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Prosiłbym o pomoc w rozmieszczeniu radiatorków na Radeonie HD4890. Dziś kupiłemRadka HD4890 i odrazu zakupiłem chłodzenie AC Accelero Twin Turbo. Mam 8 sztuk radiatorów (1,3x1,5cm) i 4 sztuki (1,4x2,0cm). Te małe domyślam się że maja być na tych ośmiu prostąkocikach. Dwa radiotory były już w orginalnej konfiguracji więc je chyba zostawie. Ciekawy jestem czy te 4 które mi zostają mam gdzieś dołożyć. Aha i jeszcze jedno a mianowicie czy radiatory montować tylko na tą taśme samoprzylepną którą mają u podstawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Te małe domyślam się że maja być na tych ośmiu prostąkocikach.Tak. Aha i jeszcze jedno a mianowicie czy radiatory montować tylko na tą taśme samoprzylepną którą mają u podstawy.Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
save87 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Tak. Tak. Zrozumiałem.Dzięki :D Jade dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...