Gość dominoko12 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam! Właśnie kupiłem drukarkę Canon mp250 i powiedziano mi, że do drukarki dołączone są testowe tusze których nie można napełniać. Czy to prawda. Proszę o odpowiedź. Z góry Thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 W canonach nie spotkałem sie z tuszami startowymi ... sa to pełne nowe tusze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominoko12 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 W canonach nie spotkałem sie z tuszami startowymi ... sa to pełne nowe tusze...Dzięki ci wielkie, w sklepie chcieli jednak więcej zarobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Tylko HP odwalało takie numery teraz juz się uspokoili...ale moza trafic na HP 21 z literka G (startówka ) choc ostatnio pakuja juz pełna serię A .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...