paco128 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 (edytowane) Mam zasilacz OCZ 500SXS. Ostatnio Gdy wstrzymałem komputer i zatrzymałem wiatrak od CPU usłyszałem dziwne burczenie od zasilacza. Nie był to normalny szum tylko z jakimś takim dodatkiem, jakby wiatrak o coś ocierał, czy coś... Co można z tym zrobić? Zasilacz jest jeszcze na gwarancji. Dochodzi do tego jeszcze piszczenie o wysokiej częstotliwości. To chyba cewki. To się na gwarancję nie zlicza, co nie? Słyszałem, że można sobie z tym poradzić, zalewając je jakimś klejem polimerowym... pzdr Edytowane 30 Grudnia 2009 przez paco128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draenei Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 http://psufaq.wordpress.com/ Tu masz zaklejanie cewek. Jednak spróbowałbym wysłać na gwarancję, jak nie przyjmą to fanswapa+zaklejenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco128 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Fajna stronka. Zapisałem sobie ją. dzięki za odp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Tylko pamiętaj o utracie gwary, możesz go sprzedać i kupić na przykład Bq i mieć spokój Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...