Kaeres Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Jak myslicie, dobre by to bylo do gier FPP ? W ŚGK pisze, ze swietne ale wiadomo. Jak im zaplacono to powiedza wszystko. n30 n50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 wyglada strasznie badziewnie, jak jakas tania podrobka saiteka (zwlaszcza ten pad), no nie wiem, ja bym nie wierzyl za bardzo recenzjom w sgk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 totalnie badziewnie wyglada ta antetka ogroooooooooomna poza tym malo co s przyciskow ale jak to dziala to kit wie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 n50 to do doopy sie nadaje. Bawilem sie takim wynalazkiem na plejstejszynie, zgroza. Fajnie wyglada, ale funkcjonalnosc taka ze sie plakac chce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 hmm niech pomysle moja klawiatura ma wiecej przyciskow :twisted: a mysz jak mysz z tym ze tamta ma force-feed-back co calkiem ja dalmne przekresla to jest taki zestawik dal dzieci bardziej niz profesjonalny sprzet tak jak razor bomslang :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 blee kupa brzydkie i pewnie tez malo funkcjonalne :| - kolejny przedobrzony projekt :| ehhh n./c tylko kupa ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 microsoft ma podobna pozycje, a to to jest badziewie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 "force-feed-back (wibrator)" fajnie wyjaśnili force-feedback Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...