qtek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 (edytowane) Witam wszystkich. Mam problem przesiadłem się niedawno na Win7 i odczuwam dyskomfort w codziennym użytkowaniu, już nie mówiąc o tym jak pracuję się na Civilu2010 itp, więc postanowiłem dokupić ram, pytanie tylko ile pojemności, tzn czy 2x2 gb dokupić czy może 2x1, czy odczuje różnice pomiędzy 4, a 6 gb i czy porostu warto? Edytowane 2 Stycznia 2010 przez qtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam wszystkich. Mam problem przesiadłem się niedawno na Win7 i odczuwam dyskomfort w codziennym użytkowaniu, już nie mówiąc o tym jak pracuję się na Civilu2010 itp, więc postanowiłem dokupić ram, pytanie tylko ile pojemności, tzn czy 2x2 gb dokupić czy może 2x1, czy odczuje różnice pomiędzy 4, a 6 gb i czy porostu warto? No jeśli masz taką możliwość to zdecydowanie idź w 2x2GB - przecież w zaleceniach producenta programu masz 4GB lub więcej. Oczywiście system x64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...