SilverBlade Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Cześć, zarejestrowałem się tutaj gdyż mam problem. Dziś tata poszedł zmienić pakiet na 8mb/s z dwóch i przy okazji poprosiłem by załatwił mi zmienne IP, dynamiczne. I tu jest problem. Powiedziano mu, że mam zmienne IP. Pomyślałem sobie, że to może być prawda, bo zauważyłem ze kiedyś kilka razy zmieniło mi się to IP, tylko cholera wie w jaki sposób. Odłączałem w kilku miejscach internet, lecz IP nadal pozostało takie, jakie jest. W oknie dosowym po wpisaniu IPCONFIG pokazało mi to samo IP, co mam teraz, i jest ono również na każdej stronie do sprawdzania swojego IP. No i pomóżcie mi i powiedzcie - jak temu zaradzić i dlaczego IP się nie zmienia? Jak to w ogóle funkcjonuje w VECTRZE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zmień mac'a w sieciówce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverBlade Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 W jaki sposób? Jestem zielony, całkowicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunridin Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Fakt, w Vectrze masz zmienne IP, ale ono jest zmieniane raz na kilka/kilkanaście dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Obstawiam, że od tamtej pory już się kilka razy zmieniło:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...