BLANTMEN Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Mam fajną melodyjke (zeby ją mieć jako dzwonek potrzebny jest kabel, którego nie posiadam) no i właśnie - czy ktoś z forumowiczów potrafi pisać nutki do nokii, ewentualnie czy znacie kogoś kto to potrafi. Chciałbym bardzo, żeby mi ktoś przepisał ten dzwonek na nutki :) Qmacie chyba nie ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 sluze pomoca; jestem muzykiem instrumentalista wiec nie powinno byc problemu; zanuc te melodie... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Moja wdzięczność nie zna granic :) BIG THX dla Okloo'a !!!! Zaje-qrwa-bista robota !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...